На Магістрацькій п'яна дівчина на "Ніссані" розтрощила сіру "Тойоту" (ФОТО)

На Магістрацькій п'яна дівчина на "Ніссані" розтрощила сіру "Тойоту" (ФОТО)

У Вінниці на вулиці Магістрацькій (колишня Першотравнева) біля будинку №10  не розминулись червона та сіра іномарки. Фото розтрощених автівок виклали в соцмережі.

Аварія сталася сьогодні, 6 серпня 2016 року, вранці. 

Фото виклали в групі «Дорожний контроль Вінниця» Вконтакті. 

В дописі також пишуть, що за кермом червоноо "Ніссан Мікра" на київських номерах була п’яна дівчина. Про це журналістам «ДК» розказали патрульні.

Відео дня

 

За попередньою інформацією поліції,  28-річна водійка «Нісан-Мікра» виїхала на зустрічну смугу. Там саме в цей час їхала «Тойота-Корола», за кермом якого знаходився 35-річний вінничанин. 

Обидва водії травмувались та госпіталізовані у хірургію Вінницької лікарні.

 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами винуватцю загрожує покарання - обмеження волі до 3-х років.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Магісрацька рулить по аваріям.

    Анонім reply Анонім

    Тому що, пл. Гагаріна не ремонті, ця вулиця зараз найбільш навантажена...
  • Марсиков Марсик

    Головним аспектом є те що водій була пяна!!!! Пянчугам не місце за кермом....через таких безвідповідальних на дорогах гинуть люди...а вони навіть своіми мізками не розуміють, що вони когось вбили або скалічили!!! Ось така пяна кілька років тому відібрала життя у дитини......і навіть не зрозуміла, яке горе принесла у родину!!!

  • Анонім

    Заработала...
  • Анонім

    сіра, червона, номера, хто на зустрічній???? Читаєш одне, а на фото інше.

    Марсиков Марсик reply Анонім

    А що не всеодно де іхала пяна?))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду 12:33 Він загинув, рятуючи побратимів: спогади героя з Вінниччини Віталія Шевчука 12:07 На Вінниччині за добу сталося дві пожежі: вогонь знищив будинок та гараж з майном 11:01 Вінницький хірург у прифронтовому госпіталі врятував життя воїна з тяжким пораненням photo_camera 11:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів (партнерський проєкт) 10:11 «Хлопці, якщо це станеться, поховайте мене біля Миколи». Донечка просить присвоїти татові Героя України 09:51 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up