Куди зникло зняття авто з обліку та нова ідея від нардепів: огляд автоновин тижня

Куди зникло зняття авто з обліку та нова ідея від нардепів: огляд автоновин тижня
  • Разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали важливі новини минулого тижня
  • П’ять хвилин — і ви дізнаєтеся, куди зникло зняття авто з обліку та значить «відтепер авто не знімають з обліку».
  • Ще розкажемо про чергову ініціативу, мета якої — притиснути водіїв міцніше.

Що значить «відтепер авто не знімають з обліку»?

Продаючи автомобіль, його вже не доведеться попередньо знімати з обліку, отримувати «транзитні» номери, і, звісно, оплачувати цю процедуру. Оформлення угоди купівлі-продажу буде відбуватися за одне звернення в Сервісний центр. Сумарно – переоформити автомобіль стало простіше, швидше і дешевше.

Втім, такий механізм насправді був доступний ще з 2012 року, але тепер, після уточнення кількох формулювань у законодавстві, точно можна продавати, оминаючи зняття з обліку та економлячи 500 гривень.

Відео дня

Читати більше...

 

За ДТП з постраждалими - конфіскація. Нова ідея від нардепів

Чергова ініціатива, мета якої — притиснути водіїв міцніше. Знову притиснути, і лише водіїв. Коротко, законопроект пропонує збільшити терміни позбавлення волі та конфісковувати майно у водіїв, які створили ДТП, в результаті якої є постраждалі з важкими тілесними ушкодженнями або загиблі.

Порушників, звичайно, карати варто, - але при цьому не можна залишати поза увагою безвідповідальну поведінку інших учасників руху: пішоходів, велосипедистів, навіть водіїв гужового транспорту. Адже якщо збільшувати відповідальність – то для всіх однаково. І ще: дорожню безпеку підвищувати варто не тільки методом батога.

Читати більше...

 

Найдоступніший електромобіль в Україні привезуть у листопаді

Мова не про вдало викуплений на американському аукціоні вживаний Nissan Leaf, а про новий автомобіль, який продаватимуть в автосалонах, офіційно. Китайський електричний кросовер JAC iEV7S зможе долати до 300 кілометрів від розетки до розетки, розгін до сотні у нього займе 11 секунд, а максимальна швидкість становитиме 130 км/год.

Так, характеристики не настільки круті, як, наприклад, у Tesla Model X, зате ціна в 25 тисяч доларів дає цьому автомобілю величезну фору на ринку. Залишається дочекатися листопада, щоб побачити новинку вже в Україні.  

Читати більше...

 

Продажі нових авто в Україні пішли вгору. Що купують?

Ринок нових автомобілів продовжує зростати: обсяги продажів збільшилися більш, ніж на 10%.

У трійці марок-лідерів Рено, Тойота, Ніссан. А перше місце серед моделей-бестселерів нарешті повернув собі KIA Sportage, якого раніше тимчасово посунула «акційна» продукція концерну VAG.

Клікнувши «читати більше», ви можете ознайомитися з усією десяткою лідерів ринку нових автомобілів.

Читати більше...

 

Автомобіль тижня: Mazda6

Головна зміна в «шістці» - машина стала більш «люксовою»: перфорована шкіра сидінь, обладнаних вентиляцією, штучна замша, вставки з японського ясена, повністю цифрова панель приладів...

Щоправда, не все з перерахованого доступно «в базі», - щоб отримати «фулл», доведеться розщедриться на «топову» комплектацію, в якій також буде 2,5-літровий двигун Skyactive і коробка-автомат. Ціни на оновлену Mazda6 починаються з 723 тисяч гривень, а за «повний фарш» дилери марки просять трохи більше мільйона.

Читати більше...

Читайте також:              

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up