Готуємося до «листів щастя» та «мажорні євробляхи»: огляд автоновин тижня

Готуємося до «листів щастя» та «мажорні євробляхи»: огляд автоновин тижня
  • Разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали важливі новини минулого тижня
  • П’ять хвилин — і ви дізнаєтеся як приготуватися до «листів щастя» та що потрібно знати про борги власникам і покупцям авто.
  • Ще розкажемо про дизельні машини, зняті з виробництва у 2018 році.

Водіям приготуватись: «листи щастя» на підході!

Ця осінь буде багата на новини для автомобілістів: найбільш очікувана багатьма подія – зміна правил розмитнення. Але це тільки в планах, а ось що точно відбудеться – це початок дії нового закону про парковки.

З вересня на дорогах запрацюють інспектори з паркування, повернуться евакуатори, «листи щастя» а також з'являться перші штрафні «тікети» на лобовому склі автомобілів порушників. Ми зібрали всю необхідну інформацію про нововведення, щоб кожен міг завчасно підготуватися. І, тим паче, щоб не отримувати неприємних повідомлень за чужі порушення.

Відео дня

Читати більше...

 

Законодавчий сюрприз: що потрібно знати про борги власникам і покупцям авто

Є борги – нема торгів. Приблизно так можна описати нову постанову Кабміну, яка зобов'язує перевіряти кожного продавця автомобіля на наявність боргів: штрафів, невиплачених аліментів, невиконаних судових рішень.

Купувати автомобіль «на віру», тобто по довіреності або передачею техпаспорта – тепер занадто ризикована затія. Можна стати власником чужих боргів за свої ж гроші. Те ж стосується і тих, хто досі не переоформив машину на себе, якщо раніше вона також була куплена «під чесне слово», без належного оформлення.

Читати більше...

 

Засуджені: дизельні машини, зняті з виробництва у 2018 році

Боротьба за чистоту навколишнього середовища шляхом підвищення інтересу до екологічних автомобілів тепер отримала новий напрямок: боротьба проти. Проти дизельних автомобілів, які не вкладаються у все більш жорсткі екостандарти. Так, автозаводи можуть і далі обвішувати мотори хитромудрою електронікою, турбінами та нейтралізаторами, - але ціна! Так що виробники просто почали знімати з конвеєра моделі з дизелями, які модернізувати неможливо.

У цій добірці більше десятка машин, які ви вже не купите з дизельним двигуном в салоні офіційного дилера.

Читати більше...

 

Автомобіль тижня: Karlmann King

Вважаєте усі сучасні позашляховики нудними і схожими один на одного? Будь ласка: тримайте ексклюзивний броньований «джип», з 6,8 літровим двигуном V10, який виглядає немов військовий літак-«невидимка». Але ця машина здатна дивувати не лише своєю зовнішністю: салон оброблений тонкою шкірою, цінним деревом і золотом, ще тут є «музика» з 20-ма динаміками, холодильник і сейф.

Не вражає? Тоді ось вам ще ігрова приставка, телевізор та кава-машина. Готові брати – ходімо до каси! З вас майже 2 мільйони доларів за рідкісну китайську машину. Не передумали?

Читати більше...

 

«Євробляхи»: скільки серед них «мажорних» авто?

А й справді, чи не час порахувати, як багато серед машин на єврономерах продають «свіжих» екземплярів преміум-класу, які можна було оформити за діючими пільговими умовами розмитнення?

Ми знайшли спосіб вирахувати це число. І воно виявилось не надто вражаючим: близько двох відсотків усіх «євроблях» можна зарахувати до «прохідних», а «мажорних тачок» у парку «литовців», «поляків» та їм подібних, не більше одного відсотка. В перерахунку на обсяг українського автопарку, це приблизно три з половиною тисячі автомобілів.

Читати більше...

Читайте також:                                                                        

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрий Бондарук

    От я не розумію, як має "запрацювати" Закон про парковки", якщо до сих пір нічого не вирішили з "бляхами"? Тим самим виходить, що мене (на укр. реєстрації) штрафувати будуть - БО МЕНЕ МОЖНА ЗНАЙТИ, а "бляхаря" не будуть, бо хто буде слати "листи щастя" поляку, литовцю чи молдованину ВЛАСНИКУ "бляхи"?
  • Daily

    ну да ну да .мы вот массу законов придумали а вы такие не благодарные ,немцы дизель запретили  и тут же  купили  у своих граждан по 7тысяч евро за движок,по пути  завгара Януковича двигаетесь, удачи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up