Аварія на об’їзній: 4 машини потрощені. Дев’ятеро людей госпіталізовано

Аварія на об’їзній: 4 машини потрощені. Дев’ятеро людей госпіталізовано

Сьогодні, 30 липня на Об’їзному шосе біля кафе “Разгуляево” близько 13.00 сталася жахлива аварія за участю чотирьох автівок. Від “Лади” залишився шмат заліза.

На Об’їзному шосе затор. Патрульні з обох боків регулюють рух автівок. Водії, проїжджаючи повз, знімають на смартфони наслідки автопригоди. На місці аварії працюють близько чотирьох слідчих, в тому числі обласні.

Микола, кум водія білого Nissan Qashqai, розповів що трапилося.

- По одній полосі їхали дві машини: "Ніссан", а попереду нього "Лада", - каже хлопець. - В якийсь момент на зустрічну смугу  виїхав "Фольксваген" мінівен, перетнувши суцільну смугу та врізався в “Ладу Самару”. Водій ВАЗу намагався звернути вправо, але, вочевидь  не встиг і машина перелетіла через “Кашкай” і ще котилася дорогою.  А "Ніссан" вдарив "Фольксваген" в заднє колесо, через що машина так перекосило.  Як у кіно!

Відео дня

"Фольксваген" з львівськими номерами. За словами Миколи, в ньому їхали дідусь із бабцею і ще п’ятеро дітей - від 17 років і менше. Їх усіх з травмами забрала карета швидкої допомоги. В Нісані був тільки водій, як і в “Ладі”

- Мій кум зломав руку, - каже хлопець. - Зараз знаходиться у  міській клінічній лікарні  №2". Там йому роблять  рентген.

Від "Лади" залишився шмат заліза. Водій госпіталізований.

- Машину так сплющило, що двері не могли відкрити, - розповідає Микола. - Не знаю, як його звідти діставали. Коли я приїхав, пожежники різали стійки, щоб вийняти людину. Але ніби як живий.

Неподалік від “Лади” на узбіччі стоїть молоковоз з пошкодженим переднім кузовом.

- Я тільки бачив як оця машина (ВАЗ 2115)  на мене вилетіла і все, - говорить водій молоковозу Андрій.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Звертаюсь до усіх хто був свідком або очевидцем цієї ДТП. Передзвоніть будь-ласка, Ваші свідчення будуть важливими, для того щоб встановити винуватця цієї пригоди. Слідчий Шень Тарас. тел. 067-602-16-89 або робочий 0432-59-33-02. Дякую !
  • Anonymous

    А обратите внимание, что на объездной сейчас вообще бардак. ДТП оформляет патрульная служба. За соблюдением ПДД смотрит еще бывшее ГАИ. А ПС если выезжает так останавливает только грузовики (непонятно на каких основаниях). В общем никто ни за что не отвечает. Короче жесть, хардкор и содомия.

    Анонім reply Anonymous

    Так дійсно, навіть у місті порушують й нічого не бояться!!!
  • Анонім

    А виноват то дедушка на т5...а у него 5 приёмных детей..

    Анонім reply Анонім

    їдучи гружоним, з 5 дітьми, обганяти через сплошну, дуже розумно, спішив жити, молодець, наробив біди, нормативної лексики немає.....
  • Анонім

    Водитель лады был один в машине и он погиб у него остались двое маленьких детей

    Анонім reply Анонім

    коли викликали швидку, то був в сознанії, казав що ноги защимило,невже невижив?жах(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up