Завтра стартує виборча кампанія – Центральна виборча комісія

Завтра стартує виборча кампанія – Центральна виборча комісія
Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський повідомив про те, що завтра, 25 лютого, розпочнеться висування кандидатів у президенти України.

«Виборчий процес розпочнеться 25 лютого, і з цього дня починається висунення кандидатів. Календарний план основних організаційних заходів з підготовки виборів з’явиться сьогодні на офіційному сайті Центральної виборчої комісії до кінця дня» - повідомив Ольховський.
Також він зазначив, що ЦВК ще з 22 лютого працює в штатному режимі над підготовкою позачергових виборів президента України – повідомляє «Інтерфакс-Україна».
Голова ЦВК не став коментувати заяву деяких політиків про переформування  нинішнього складу комісії для проведення дострокових президентських виборів.
«Член комісії може бути звільнений із своєї посади за поданням президента України. Те ж саме стосується відносно складу ЦВК. Для того щоб призначити члена комісії, необхідно подання президента України та рішення Верховної Ради» - сказав Охендовський.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "Член комісії може бути звільнений із своєї посади за поданням президента України. Те ж саме стосується відносно складу ЦВК." Тобто-"пастор" рулить?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up