Соціальний проект 5% дітям від магазину електротоварів

3 липня стартував соціальний проект “5%дітям”. Це допомога дітям, які навчаються в школах-інтернатах. Кожен може приєднатися до акції та зробити життя учнів приємнішим.

серебрійська школа інтернат

Дитинство прекрасне. Це ті спогади, емоції та враження, які залишаються з нами все життя від розбитих колін, першої закоханості та такого бажаного тамагочі. Але комусь пощастило більше, комусь менше. Інтернет-склад електротоварів Res.ua прагне кожен день дітей робити трішки кращим. З 3 липня стартувала акція “5% дітям” Магазин електрики перераховує 5 % прибутку від продажу продукції, поміченої спеціальним ярликом, вихованцям Серебрійської спеціальної школи-інтернату Могилів-Подільського району Вінницької області.

Дана школа виховує, навчає та дає практичні навички більше ніж 90 дітям кожен день. Кружки для творчості дітей: гончарство, рукоділля дозволять в майбутньому стати достойними жителями країни, які не чекають змін, а роблять ці зміни.

Відео дня

Сімейна атмосфера, кваліфіковані вихователі та вчителі намагаються бути не лише дати загальноосвітні знання, але і навчити мудрості життя вихованців. Але буденні потреби кожен день супроводжують дітей. Ми всі навчались в школі і знаємо скільки потрібно кожен день як мінімум канцтоварів. А якщо додати сюди ще одяг, проживання та харчування, якими забезпечує школа вихованців, тому сума виходить не мала. Ці діти залишені батьківської турботи по тих чи інших причинах, але вони повноцінні майбутні громадяни. Можливо занадто дорослі та розуміючі для свого віку, можливо уже загартовані життям та проблемами, але в них набагато більше добра, світла та щирості, ніж в малюків в повноцінних сім’ях. Не дайте цим вогникам душі зачерствіти.

шукайте на сайті товари з такою позначкоюRes.ua не просто інтернет-магазин електрики, він активно бере участь в соціальній діяльності та допомагає тим хто в цьому має потребу. Завдяки соціальному проекту “5% дітям” ви також можете зробити життя учнів в школі-інтернаті приємнішим. Гроші перераховуються безпосередньо на потреби, а не на рахунок окремих осіб. Ми контролюємо їх цільове використання, тому можете бути впевнені, що навіть якщо дитина не буде знати ім’я конкретної людини, але вдячні вогники в очах від нової іграшки, книги чи кофтинки - це те, заради чого варто допомогати.

Давайте разом змінювати на краще не лише свій день, але й вихованців Серебрійської школи-інтернат. У категоріях магазину ви знайдете більш ніж 100 акційних товарів та 750 товарів зі статусом "5% дітям". Це світлодіодні лампи, низьковоьтне обладнання, розетки, вимикачі, таймери, кабель та інше електроустаткування. Для участі у соціальному проекті потрібно придбати товари із спеціальною позначкою, а ми потурбуємось, щоб кошти найшвидше були використані на потреби. “З миру по нитці” кажуть в народі. 5 % цифра невелика, але чим більше людей долучаться, тим більше зможемо реалізувати буденні мрії дітей.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up