Сезон утоплень розпочався

Лише за два дні - з восьмого по десяте червня - в області втопилися п’ять людей. Два тіла і досі не знайдені

Як повідомили в обласному прес-центрі рятувальної служби "101", перший випадок стався восьмого червня на Сабарівський ГЕС. Два чоловіка рибалили на гумовому човні, і їх затягло у водяний злив електростанції. Один вибрався, а інший - 51-річний вінничанин - не зміг. Його тіло і досі не знайдене.

Також не знайшли тіла 31-річного чоловіка, який дев’ятого червня втопився на ставку села Мізяківські Хутори Вінницького району.

В іншому ставку, в селі Черепашинці Калинівського району, місцеві жителі ранком 10 червня виловили тіло 72-річного чоловіка. Він впав у воду напередодні, послизнувшись під час риболовлі.

Відео дня
>Того ж дня у селі Ріжок Літинського району, знову ж таки у ставку, знайшли тіло 31-річного місцевого жителя.

Наймолодшому утопленику - 20 років. Він потонув 10 червня під час купання у ставку села Леухи Іллінецького району. Перед цим хлопець добряче випив на березі зі своїми друзями.

- На воді потрібно бути дуже обережним, - наголошує начальник головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Руслан Шевчук. - Не запливайте далеко від берега, навіть якщо ви впевненні у своїх силах. Купайтеся лише в тих місцях, де це дозволено. Уважно слідкуйте за дітьми, що залізли у воду. І ні в якому разі не плавайте напідпитку - це смертельно небезпечно.
Читайте також:
Спека топить людей. Географія смертей на воді у Вінницькій області

За тиждень (14-20 червня) вода забрала чотири життя

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Пацани, в суботу похоронив двоюрідного брата у Ямпільському районі - втопився у 33-ри роки колишній десантник через спеку і чарку. Горе таке, що жоден коментар не зможе передати цю біль - хлопці не пйите на пляжі і не лізбте у воду під мухою. Я вам прошу!!! Роман Ковальський

    Anonymous reply Anonymous

    дійсно горе, що у такого дорослого чоловіка немає розуму.
  • Anonymous

    Хреновые новости, товарищи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу на Вінниччині: затримали наркозакладчика play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП 13:27 Герой «Червоної Калини»: у Козятині вшанували пам'ять загиблого Дмитра Степанюка photo_camera 12:40 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 12:39 Вінницькі сапери розміновують Херсонщину: щодня очищають один гектар photo_camera 12:06 У Вінниці встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме? 10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини 10:34 У Вінниці діють аварійні відключення, а також енергетики проводять планові роботи 10:20 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 10:05 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 09:26 Окупанти активно наступають на трьох напрямках. Воїни ЗСУ тримають оборону 09:00 У Вінниці презентували масштабний конкурс громадських ініціатив (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up