Власник «FERIDE PLAZA» збив людину

 Власник «FERIDE PLAZA» збив людину
Відомий вінницький бізнесмен Ельдар Назаров на своєму "Мерседесі" збив 55-річного чоловіка. Постраждалий отримав перелом ноги та однієї із кісток тазу. Каже, що дорогу переходив по "зебрі", але вину водія заперечує.

Перебратися з однієї сторони Хмельницького шосе на іншу Валерію Дідуку не судилося. Коли до тротуару залишалися лічені метри, з правої сторони його "підхопило" авто.
- Я залетів на капот, врізався у скло і зламав ногою дзеркало заднього вигляду, - розповідає, лежачи у палаті відділення політравми лікарні швидкої допомоги Валерій Дідук.
Ці події трапилися 20 травня близько 17.00. Як повідомили в обласній Державтоінспекції, "Мерседес", що збив Валерія Дідука, їхав по Хмельницькому шосе у сторону центру міста. За кермом машини сидів 54-річний вінничанин. Приватний підприємець.
Про те, що "Мерседесом" керував Ельдар Назаров, редакції "20 хвилин" повідомила вінничанка Олена, яка була свідком пригоди. Вона впізнала обличчя відомого вінницького бізнесмена, власника торгівельно-розважального центру «FERIDE PLAZA».
Пан Назаров підтвердив свою причетність до цієї дорожньо-транспортної пригоди.
- Людина перебігала дорогу, а я їхав із дозволеною швидкістю, - каже він. - Є усі висновки ДАІ про те, що я не винен.
Бізнесмена обурив інтерес журналістів до дорожньо-транспортної пригоди з його участю.
- Чому такий ажіотаж навколо цієї історії? - запитує пан Назаров. - В місті трапляється так багато аварій, в яких винні водії. А я ж не винен.
Вину з Ельдара Назарова знімає і збитий ним чоловік. Хоча Валерій Дідук і стверджує, що переходив дорогу по пішохідному переході.
- Я йшов по "зебрі" - зі сторони парку в сторону "Пасажу", - каже пан Дідук. - Машини з лівої сторони зупинилися. З правої сторони їхала вантажівка. Вона також стала. "Мерседес" Назарова їхав у крайньому ряду. Виходить, що вантажівка закрила від нього "зебру". Він мене просто не бачив. Тим більше я не переходив дорогу, а перебігав - щоб не затримувати водіїв. Тобто вискочив прямо під колеса "Мерседеса".
За словами Валерія Дідука, саме Ельдар Назаров викликав машину швидкої. Згодом бізнесмен навідався до постраждалого у лікарню та взяв на себе оплату лікування.
За словами начмеда лікарні швидкої допомоги Богдана Трохименко, зараз стан Валерія Дідука стабільний. З переломом ноги та кістки тазу він лежить у відділенні політравми.
- Буду лікуватися, що поробиш, - каже пан Дідук. - Але довго валятися не збираюся. Думаю, вже у вересні піду на першу риболовлю. Риболовля - моя пристрасть.
Щодо інформації, яку надали в Державтоінспекції, то винного у аварії на Лісопарку правоохоронці не називають. Так само вони поки що не уточнюють, як саме переходив дорогу потерпілий – по пішохідному переходу чи поза ним.
Читайте також:
На Лісопарку машина збила чоловіка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (51)
  • Anonymous

    мля вот прочитал я коменты (ему по)(......й на всех он собьет ещё 10-100 человек ему нас.....ть на все и всех)

    Anonymous reply Anonymous

    Сет ты че катлета? млякаеш тут и там,пойди в школу поучись речи,а потом выходи на люди.
  • Anonymous

    ...З правої сторони їхала вантажівка. Вона також стала. "Мерседес" Назарова їхав у крайньому ряду. Виходить, що вантажівка закрила від нього "зебру".... Правила ДД чётко оговаривают данную ситуацию - если авто на соседней полосе остановилось перед зеброй то и ты должен остановиться. Так что вина водителя Мерседеса очевидна. А бегом нельзя выбигать на зебру с тратуара. А вот покинуть зебру (проезжую часть) нужно как можно быстрей. Так что отмазка водителя мерседеса от вины притянута за уши. Возможно уже дал денег пострадавшему и милиции.
  • Anonymous

    На Лесопарке постоянно кого-то сбивают-потому-что пешеходы выскакивают из-под маршруток и грузовиков.Светофор там не поставишь-постоянные пробки и так.

    Anonymous reply Anonymous

    та правая стрелка на 600лет-хм.шоссе, в сторону центра ДОСТАЛА! менты на ней пасутся вечно! правый ряд пустой,в левом затор- хотя ниче не мешает продолжать движение иногда по правому ряду-достаточно прицепной зеленой стрелки "только прямо" уступив другим.

    Anonymous reply Anonymous

    железная логика у чурки: если скорости не превышаешь, то можно сбивать людей как кегли.
  • Anonymous

    НАСКОЛЬКО ЗАМЕЧАТЕЛЬНЕЕ СМОТРЕЛОСЬ БЫ " ЛЮДИНА СБИЛА ВЛАСНИКА ФАРИДЭПЛАЗА"..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up