Водія, що збив трьох людей, у лікарні стереже міліція

Водія, що збив трьох людей, у лікарні стереже міліція
Сьогодні за фактом вчорашньої аварії на Зодчих порушили кримінальну справу за Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб.

Молодий чоловік на автомобілі Хюндай, як попередньо кажуть у відділі зв’язків з громадськістю обласної міліції, не впорався з керуванням. З яких причин, ще мають перевірити експерти – автомобіль відправили на додаткові експертизи.
Чи було перевищення швидкості або технічні несправності машини, через які водій не впорався з керуванням - це встановлять експерти після огляду авто.
Аварія сталася вчора ввечері, у проміжок часу з 23.15-23.20 в мікрорайоні Поділля. Як говорить начальник управління Державтоінспекції у Вінницькій області Павло Солоненко, автомобіль марки «Хундай Туксон» на великій швидкості виїхав на пішохідний тротуар праворуч ходу руху автомобіля і скоїв наїзд на трьох молодих людей.
Шестеро молодих людей – четверо хлопців та дві дівчини - були в кафе, а коли вийшли звідти, стався наїзд автомобіля. Камера відоспостереження зафіксувала, що троє хлопців помітили машину і встигли відскочити. А четвертий юнак та дівчата опинилися притисненими до стіни машиною, яка зненацька виїхала на тротуар. Молоді люди загинули на місці від отриманих травм.
Загиблим дівчатам 20 та 21 рік. Анастасія та Тетяна - студентки вінницьких університетів. Аграрного та торгово-економічного. Хлопець, який загинув, - 21-річний вінничанин на ім’я Сергій. Теж студент.
Очевидці розповіли, що загиблий юнак і одна з загиблих дівчат – пара. Вони чули, як після аварії родич, який приїхав на місце говорив, що у них вже було заплановане весілля.
Водія, який був за кермом іномарки, доправили у реанімацію. В нього був травматичний шок та закрито черепно-мозкова травма. Про те, чи був він у стані алкогольного сп’яніння, не сказали ні медики реанімації, ні лікарі швидкої. Правоохоронці взяли зразки аналізів і доправили їх на експертизу. За її результатами скажуть, був водій тверезий чи ні.
Сам 27-річний водій одразу після аварії спілкуватися з працівниками міліції не зміг через шоковий стан. Як тільки він прийшов до тями, його перевели з реанімації в травматичне відділення. До нього на весь час лікування приставили міліцейську охорону. В міліції пояснюють так: якби не важкість травм, він був би затриманий.

Читайте також:

В аварії на Зодчих загинули троє молодих людей

Відео дня
>У Вінниці авто збило насмерть троє людей

У Вінниці побільшало водіїв-убивць

Водій, що вбив трьох людей на Зодчих був п'яний

Батько звинувачує водія у навмисному вбивстві

Батьки загиблих в аварії на Зодчих вимагають судити водія як убивцю
Водія іномарки, що вбила трьох вінничан на вулиці Зодчих, арештували

Возле места тройного убийства в Виннице положили полицейских

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (205)
  • Anonymous

    http://www.doctorsan.ru/alco_transport/ там подробно расписано про степени опьянения

    Anonymous reply Anonymous

    Получается 1,8% согласно медзаключения "Концентрация алкоголя в крови 1,3-2,4 промилле: Состояние сильного алкогольного опьянения. Нарушается равновесие, координация движений, речь. Эйфории, самонадеятельность, отсутствие самоконтроля. Управлять транспортным средством практически невозможно. Грубые ошибки управления транспортным средством (забываются поворотные сигналы, ошибки в переключении скоростей, путаются педали газа и тормоза)." Что тут скажешь даже если автомобиль был неисправен та его все равно надо садить и надолго, а права забрать пожизненно и сделать суд показательным, что бы другим было предупреждением -"сядешь пьяный за руль - в тюрьму"

    Anonymous reply Anonymous

    я так понял что 1,8% это 18 промилле...

    Anonymous reply Anonymous

    а... наверное имелось ввиду не в процентах а в промилле... тоесть 1,8 промилле...
  • Anonymous

    На місці було затримано 27-річного підозрюваного у скоєнні ДТП, якого з травмами доставили до другої міської клінічної лікарні м. Вінниці. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що керувала транспортним засобом, порушено кримінальну справу відповідно до ч.3 ст.286 КК України. Згідно висновку судово-токсикологічної експертизи, в крові водія іномарки було виявлено алкоголь концентрації 1,8 % та 2,9 % у сечі. Відповідно до рішення Ленінського районного суду м. Вінниці від 19 травня цього року відносно 27-річного підозрюваного у скоєнні ДТП було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Наразі водій іномарки перебуває в травматологічному відділенні другої міської клінічної лікарні м. Вінниці під охороною. Після покращення стану його здоров’я підозрюваний буде переведений до слідчого ізолятору. Розслідування триває, призначено ряд експертиз для встановлення істини по справі. Винуватцю аварії загрожує до 10 років позбавлення волі. ВЗГ УМВС України у Вінницькій області

    Anonymous reply Anonymous

    Хто під-скаже "виявлено алкоголь концентрації 1,8 % та 2,9 % у сечі" це багато, яка норма для середнього та тяжкого сп'яніння? Я вважаю що за керування у нетверезому стані взагалі треба позбавляти прав років так на 3-5.
  • Anonymous

    Всі дуже жаліються на водіїв які керують у нетверезому стані... ситуація: в будь-якому разі коли водій нетверезий прості перехжі подивляться і скажуть "а пянь за рулем.." і все! Очищайте місто від цієї пяноти!!! бачиш що водій пяний або може бути пяний позвони банальне "102" і скажи що до чого....хай ДАІ його поштормить!!! по крайній мірі сьогодні він вже кататись не буде!!! не будьте такими нейтральними!!! а можливо він вбє когось із ваших знайомих!??? як потім будете себе клясти!!??? коли нас це не стосується всі дуже великі герої...

    Anonymous reply Anonymous

    Ага... Наша милиция нас бережет. Я пыталась звонить))))). На том же Подолье у маркета "Винница" нетрезвые молодые люди на Дэо Ланос выписывали "кренделя" на скорости со свистом тормозов и т. д. Я запомнила номера и позвонила). Начались вопросы ( кто звонит, возраст, адрес ... Ну в общим ежику ясно, что история ничем не закончилась. А хлопчики- девчатка поехали развлекаться дальше.

    Anonymous reply Anonymous

    Такие как Юля не остановят, а просто скажут или подумают будь что будет.

    Anonymous reply Anonymous

    С чего такой вывод? "Что случилось, то случилось" отталкивались от этой фразы? Она относиться к тому, что молодые люди погибли и их не вернешь, нужно смириться с тем что их больше нет среди нас, живых. А к водителю это фраза не имела никакого отношения. Будьте проще, здесь люди для того чтобы высказать соболезнования родным, а не для того, чтоб написать и потом еще и спорить заходить. Виновный должен быть наказан, и если он избежит суда земного, то не избежит Божьего. "такие как Юля не остановят", а такие наверное как вы поднимут свою попу возьмут вилы и побегут наказывать убийц?

    Anonymous reply Anonymous

    Наказывать убийц должен суд, соболезнования родным были высказаны на другой "ветке сайта", эта статья про убийцу, поэтому и комментарии такие, а Ваша жизненная позиция какая то странная.

    Anonymous reply Anonymous

    Да уж, давайте вообще будем молчать. Может водиле еще премию дать в номинации - самое прикольное ДТП? Или организовать какой то кастинг - кто больше выпьет и сможет завалить пешехода? Одним все всеравно потому что они чувствуют свою безнаказанность, а таким как Юлия также все всеравно, потому что проишедшее их не коснулось, пока не коснулось.
  • Anonymous

    Что случилось то случилось. увы, время назад не вернешь:) у каждого своя судьба.. Ребят очень жаль им бы еще жить да жить.. Царство им Небесное.. И Вечный покой.. Соболезнования близким.. Боль утраты ни с чем не сравнима.. У водителя тоже судьба не дай Бог каждому. Отмажут - 3 смерти окажется на его совести и он ответит за свои поступки перед Господом) не осуждайте, случилось то что случилось..

    Anonymous reply Anonymous

    Ответа перед Господом ему еще долго ждать.... Лучше бі ответил непосредственно сейчас.

    Anonymous reply Anonymous

    Тогда зачем нам правосудие, пусть убийцы и насильники свободно гуляют- "Что случилось то случилось", "судьба у них не дай Бог каждому". Зачем их в тюрьмы сажать "они за свои поступки перед Господом ответят". Интересно сколько ты Юля в таком обществе проживешь, что ты скажешь если горе коснется тебя?

    Anonymous reply Anonymous

    Юля,что-то нечеловеческим попахивает твой комментарий.А если б ты оказалась на месте погибших и я написала "случилось то,что случилось".Ты вообще вменяема была,когда такое писала?

    Anonymous reply Anonymous

    да при чем тут это? я вообще просто написала то что думала. то что вы тут все сидите и "обсасываете" эту тему ни к каким результатам не приведет. Жаль молодых людей. Водителя тоже жаль, потому что как мне кажется ни один нормальный человек с этим жить не сможет. что изменит то что люди тут пишут? слова , слова и еще раз слова? действий ноль. Людям в нашей стране лишь бы поспорить и поблаблакать) не более) Я искренне сочувствую родным погибшим. А вы сразу пытаетесь найти в комментариях какой-то подвох). То что случилось - страшно, но разве можно вернуть время назад?. Пусть таких людей Бог судит раз для них мирской закон не в счет.

    Anonymous reply Anonymous

    Чем больше людей читает и обсуждает, тем лучше. И у милиционеров, прокуроров, судей и городских чиновников есть родственники, друзья, знакомые, чем больше "галасу", чем больше людей знают об этом, тем труднее и проблематично закрыть дело или спустить его на тормозах. Молчание порождает вседозволенность..

    Anonymous reply Anonymous

    Куча людей в войну убивают других людей и живут. Сталин вон сколько людей словом убил, и жил...

    Anonymous reply Anonymous

    Нормальные люди пьяными за руль не садяться..... так что о нормальности и том, что ему с этим жить ты загнула.

    Anonymous reply Anonymous

    Ты под кайфом всю эту глубоко философскую и типа набожную чушь несешь или ты в самом деле так смотришь на жизнь? Вот с такими взглядами и водила был, ток он еще пьяный, на скорости и, уже надо полагать со связями и деньгами! Не удивлюсь, если ты его родственник или жена.

    Anonymous reply Anonymous

    т е - Вы предлагаете смириться и ни слова плохого в адрес разного мудачья, которые что хотят то и творят? как по мне - то ныне ситуация напоминает лихие 90-е, когда на улицах полно было бритоголовых братчиков, которые считале себя хозяевами жизни. Только те вылезли из-под руин СССР, с помощью физической силы и страха, а эти - с помощью родственников и бабок.

    Anonymous reply Anonymous

    Юлия. вы конечно извините, но я несовсем понял что значит "случилось то что случилось" тоизть пусть мразь убившая троих людей просто помучаеться совестью недельку. и дальше выезжает через полгода опять кого то давить? помойму тут слова соломона маленько неактуальны! давить таких гнид нада. судом Линча судить но после такого меньше чем пожызненное давать нельзя !!!

    Anonymous reply Anonymous

    надо. согласна. вы лично будете их давить? Кто-то рождается для того что бы потом подарить жить, ну а кто-то чтобы ее отнять.. все под Богом ходим. Может просто я немного не тему как-то написала с свой комментарий. если честно не думал что это вызовет у людей такой негатив.

    Anonymous reply Anonymous

    А как бы Вы поступили, узнав что кто то из родственников от так глупо погиб из-за какого то пьяного с влиятельными родственниками?

    Anonymous reply Anonymous

    я согласна с вами, но кто вы пойдете их давить? Учтите, что для вас потом будет и закон и наказание по всей строгости. так устроен мир. Жаль но вот что можно сделать? Есть предложения? давайте сделаем? чем больше интереса к ситуаций тем больше она покрывается мраком. Деньги правят миром вот и все. Каждому человеку -свою судьба. и Очень жаль что мы не вправе что-то менять)

    Anonymous reply Anonymous

    простите за граматику, аж руки задрожали от негодования !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:20 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина") 08:25 Сьогодні вітаємо Марію та Кирила. Історія та прикмети 4 травня Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 08:00 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 21:01 Вінницька обласна лікарня отримала новий апарат УЗД для кращої реабілітації пацієнтів photo_camera 20:08 «Цвітіння» водойм: основні причини та чим воно небезпечне 19:29 «Тато забирав мене з дитсадка і ми дивилися вручення «Оскара»... У Тульчині показали «Ядерне чаювання» 19:11 У Вінниці зупинили «ВАЗ», водій якого був під дією двох наркотиків photo_camera 19:08 До ЗСУ через рекрутингові центри: перша група добровольців навчається на тренувальних базах 18:16 На Вінниччині за добу рятувальники ліквідували сім пожеж в екосистемах 17:39 Де та коли вінничани можуть освятити паски? Що та навіщо класти до кошика, — запитали священника 17:12 У Вінниці запрацював інтерактивний туристичний кіоск. Які його особливості? 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 4 та 5 травня 16:17 Їхали обидві — одна самокатом через «зебру», інша — дорогою. Про вчорашнє ДТП на Пирогова 15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up