Зіркові песики. Які чотирилапі улюбленці живуть в оселях відомих вінничан

Зіркові песики. Які чотирилапі улюбленці живуть в оселях відомих вінничан
Фото: власниця онлайн видання Анна Станіславенко з дітьми і Джастіном
  • У виборі домашніх улюбленців вінницькі знаменитості часто бувають не менш оригінальні, ніж у підборі луків на світські вечірки. 
  • Які породи чотирилапих тримають у себе вдома люди, яких ми добре знаємо?

Дуже важко уявити наше життя без домашніх вихованців. Майже в кожному будинку живуть кішки або собаки, папуги або канарки, стоять акваріуми з рибками або черепахами. Так влаштована людина, що турбота про братів наших менших у неї в крові.

Знані вінницькі персони, незважаючи на завантажені графіки, теж заводять домашніх улюбленців. Сьогодні ми вирішили розповісти про хвостатих друзів відомих городян.

Міс Вінниця 2013 та журналістка Влада Щеглова зі своїм іменитим чоловіком, футболістом Олександром Зінченко доглядають двох малят — французьких бульдогів Мію та Луї.

Відео дня

Пухнастою улюбленецею вінницької співачки та всеукраїнської зірки Ольги Полякової віднедавна став пес породи померанський шпіц на прізвисько Мімі. Старша донька Маша часто позує на світлинах із чотирилапою подружкою.

У родинні відомих вінницьких політиків Людмили Станіславенко та Ігоря Ткачука теж є посилилося миле цуценя, яке одразу ж завоювало любов усієї родини: йоркширський тер'єр Тіфані.

Охоронцем заміського будинку дизайнера Світлани Теренчук і шоумена Олександра Теренчука та вірним другом їх сина Артема давно є вівчарка Армін.

У громадської діячки Діани Мороз та її сина Яромира теж є чотирилапий друг Арес. Порода —  «кане-корсо»: войовнича, проте віддана.

Під час карантину домашнім улюбленцем поповнилася і родина власниці онлайн видання «Harved» Анни Станіславенко. Діти і дорослі обожнюють свого непосидючого французького бульдога Джастіна.

 

Читайте також:

Сріблясті сукні, класичні смокінги. Вінницькі дизайнери радять вбрання на новорічні вечірки

Якою має бути ялинка в рік Металевого Бика? Вінницькі флористи діляться ідеями декорування

У світі «Щедрик» почули завдяки Петлюрі. Факти про життя і трагічну смерть Миколи Леонтовича

Там, де гори й полонини. Скільки коштуватиме зимовий відпочинок в Україні?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up