Якою має бути ялинка в рік Металевого Бика? Вінницькі флористи діляться ідеями декорування

Якою має бути ялинка в рік Металевого Бика? Вінницькі флористи діляться ідеями декорування
  • Попереду довгоочікувані свята і саме час подумати про те, як прикрасити ялинку на Новий 2021-й рік Металевого Бика.
  • Вінницькі декоратори і флористи поділилися оригінальними ідеями, як прикрасити традиційну лісову красуню.
  • Пропонуємо кілька оригінальних альтернатив для тих, хто хоче здивувати гостей креативним новорічним декором.

За два тижні Новий рік, найбільш довгоочікуване зимове свято. Багато вінничан вже взялися прикрашати оселі, ставлять вдома ялинки і оздоблюють новорічну красуню стильно і зі смаком. Дехто стилізує ялинку в кольорах, які відповідають символу року, Металевому Бику. Улюблені кольори цієї тварини, за твердженнями астрологів — це білий, сріблястий, золотий і синій. 

Декоратори і флористи радять обрати один основний колір, наприклад, синій або білий, і використовувати його в іграшках, гірляндах і мішурі, а підкреслити його невеликою кількістю золотих і сріблястих прикрас.

Відео дня

Монохром і екологічність

Також у декорі ялинки модно дотримуватись однієї кольорової гами. Наприклад білого кольору — одного з головних модних трендів 2021 року.

Інший актуальний тренд — це екологічність і близькість до природи. Нарядіть свою ялинку в білих і сріблястих кольорах, використовуйте кульки різних розмірів, зірки, мішуру, фігури ангелів. Друга частина прикрас — справжні або штучні жолуді, шишки, ягоди. 

Трендовою в цьому році є ялинка, створена з живої хвої елітного сорту abies nobilis, не сиплеться і зберігає свій зовнішній вигляд місяцями, розповідає Ольга Сокур, флорист студії Germinal.

— З часом колір хвої стає більш бляклий, але вона не осиплеться і може бути використана ще раз. Також зберігається аромат навіть на наступний рік, перевірено, — говорить дизайнер. — Декорую іграшками, корицею, анісом, сушеними цитрусовими, шишками і так далі. Атмосфера свята гарантована з такою ялинкою. Рекомендую додавати нині популярне популярне біле і жовте світло лед гирлянд.

Якщо ви цьогоріч не прикрашатимете ялинку, як альтернативу, можете придбати або зробити власноруч стильний новорічний віночок з хвої.

Рустикальний стиль

Цей стиль передбачає велику кількість дерева, текстилю, тканинних прикрас і різних стрічок. Така ялинка виглядає дуже затишно і по-домашньому.

— Прикрасити таку ялинку можна дерев'яними іграшками, виробами з тканини, свічками, шишками і штучним снігом, — рекомендує Ольга Сокур. — Для прикрас використовуйте бежеві, зелені, золотисті, бордові кольори.

Класика 

Прикрас для ялинки червоного кольору краще уникати, кажуть астрологи, мовляв, Бик на червоне реагує неоднозначно. Хоча на сході саме цей колір є невід'ємним елементом всіх новорічних урочистостей, незалежно від того, яка тварина буде тотемом року приходить. Якщо ви не вірите в гороскопи —  можете сміливо використовувати цей колір в наряді ялинки.

В такому випадку можна використовувати класичне поєднання червоного і білого або золотого кольорів. Керівник дизайнерської студії Brusnika Світлана Альпакова пропонує до новорічних прикрас додати декоративних квітів, ягід і стрічок, тоді ваша ялинка буде стильною. Саме таку дизайнерка створила для знаного вінницького журналіста і блогера Олени Жучинської.

— Під час декорування ялинки ми використовуємо ті кольори, які подобаються клієнту і доповнюють стилістику кімнати, де стоїть новорічне дерево, — говорить Світлана. — Класика завжди в моді, а як ви прикрасите свою красуню, все залежить від особистих уподобань. 

Яскравий бохо

Ялинка в стилі бохо виглядає неймовірно яскраво і нарядно. Родзинка такого варіанту — безліч різнокольорових елементів декору, які розбавлені об'ємними помпонами та китицями з різнобарвних ниток.

Для ялинки в стилі бохо немає чітких правил — це абсолютна імпровізація, в ході реалізації якої кожен може додати на гілочку щось важливе для себе.

Такий варіант новорічного деревця може стати цікавою ідеєю не тільки для сімейного свята, а й для прикраси громадського приміщення (офісу, кафе, торгового центру) Можливість додати на ялинку  щось своє обов'язково сподобатися відвідувачам, і чим більше буде учасників, тим незвичніше і оригінальне буде в результаті новорічне деревце.

Також оригінальним рішенням до Нового 2021 році може стати райдужна ялинка. Різнокольорові іграшки в такому випадку можна розташувати по колу або спіраллю. Варто зауважити, що виглядає таке новорічне деревце справді дуже ефектно.

Вінтаж

Новий Рік — свято сімейне, що поєднує між собою всі покоління. У багатьох сім'ях з особливим трепетом ставляться до ялинковим іграшкам, які збереглися ще з часів бабусь і дідусів. Вони надають святу особливу родзинку і привносять у святкову атмосферу нотку сімейного затишку.

Якщо у вас залишилися старі потерті радянські іграшки і «дощики» — сміливо діставайте їх на Новий Рік, говорять декоратори. Сімейний Новий рік можна зустріти затишною ялинкою в стилі «вінтаж». Строкаті прикраси з довгою історією сподобаються всім.

Головне, щоб така ялинка вписувалася в інтер'єр вашій квартирі. Особливо цікаво нарядити вінтажну ялинку разом з дітьми — дозвольте їм проявити фантазію і розкажіть історію старих іграшок.

 

Читайте також:

Там, де гори й полонини. Скільки коштуватиме зимовий відпочинок в Україні?

У світі «Щедрик» почули завдяки Петлюрі. Факти про життя і трагічну смерть Миколи Леонтовича

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up