Сріблясті сукні, класичні смокінги. Вінницькі дизайнери радять вбрання на новорічні вечірки

Сріблясті сукні, класичні смокінги. Вінницькі дизайнери радять вбрання на новорічні вечірки
  • Наближатися найважливіша вечірка року, тому важливо заздалегідь підготувати собі вбрання на Новорічне свято.
  • Астрологи розповіли, як одягнутися, щоб завоювати прихильність символа року Білого Металевого Бика. А вінницькі дизайнери порадили, як зробити це стильно.

Зустрічати Новий рік 2021, чиїм покровителем за східним календарем буде Білий Металевий Бик, астрологи радять в домашній обстановці, але з розмахом. Влаштуйте справжнє свято, покличте друзів і рідних, приготуйте побільше смачного частування і влаштуйте веселу вечірку. Символ року Бик такий підхід обов'язково оцінить і подарує господарям гостинного будинку успіх у всьому.

Важливо також правильно одягнутися для головної ночі. Головний принцип —  поменше химерності, елегантна стриманість і свобода рухів у пріоритеті в святкову ніч. А в чому ж тоді зустрічати Новий рік?

Як вже сказали, господар 2021 року —  Білий Металевий Бик, тому і кольори вибираємо відповідні. Всі відтінки сірого, блакитного, бежевого, а також сріблястий, білий і пастельні кольори — всі вони спокійні і світлі, і легко поєднуються між собою.

Відео дня

До речі, астрологи радять одягати одяг певних відтінків залежно від того, про що ви мрієте в наступаючому році. Так, якщо чекаєте зростання доходів, вибирайте білий наряд. Важливіше любов? — зупиніться на світло-сірій сукні. І головне, ніяких «хижих» принтів, Бичку це точно не сподобається. Кажуть, що тих, хто зможе догодити символу року в новорічну ніч, весь рік буде супроводжувати фінансова удача

Що одягнути на новорічну вечірку жінкам?

Обирайте розкішну сукню сукню — і ви станете королевою вечірки, і не важливо, де вона відбуватиметься — вдома чи ресторані. Кольори, як правило, світлі. Хочете елегантності — одягніть відверту сукню металевого відтінку, можна з додатковим акцентом у вигляді розрізу.

Ніяких правил і обмежень, в моді відвертість. Прозоре плаття, напівпрозора блуза з рукавами-буфами — те, що треба на новорічну вечірку.

Варто звернути увагу на повітряні шифонові спідниці довжини міді — вони прекрасно відображають дану стилістику. Поєднувати їх можна як з топом в білизняному стилі, так і з джемпером oversize, який тільки підкреслить крихкість образу. В таких нарядах ви будете виглядати елегантно і загадково, підкреслюючи свою жіночність.

Світлана Теренчук, дизайнер:

«Наша студія рекомендує для святкування Нового року сукні з драпіровками, які зараз на піку популярності. Стилістика 90-х — те, що треба.

Також актуальні тканини зі срібним блиском. А для любителів спокійного стилю, можна обрати білі або пастельні кольори.

Сяяти — девіз новорічної ночі. Сьогодні актуально натуральне перламутрове сяйво. Вибираємо атлас, шовк і сатин в ніжних відтінках. Розкішного Нового року! Будьте королевами!»  

 

Олександра Хедоян, дизайнер:

«Новий Рік для кожної людини — це особливе свято, це нова сторінка життя, для кожного своя. У перший день Нового Року хочеться мати неперевершений вигляд, щоб весь рік виглядати шикарно.

Відповідно, як на мене, образ і наряд для святкування Нового Року повинен бути вечірнім, ефектним і, просто, карколомним. Зустрічати Новий Рік радять в світлих кольорах — це вся палітра білого і сірого кольору. Також щасливими кольорами будуть всі відтінки жовтого, золотого, бежевого і коричневого.

Фіолетовий і синій — ці кольори, на думку експертів фен шуй, є щасливими для 2021 року.

Не дивлячись на те, що головні кольори року світлі, не варто забувати про класичний чорний колір в чистому вигляді або в поєднанні з іншими відтінками. Сяйте в Новому Році і по життю!».


У чому зустрічати Новий рік чоловікам?

Що стосується кольорів, тут все просто. Згадуємо про класику чоловічої моди: коричневий, сірий, чорний. Все це на початку 2021-го як ніколи актуально.

Для тих, на кого така класика навіває тугу, підійдуть пастельні відтінки, вони цієї зими будуть в тренді. Ну, а справжні джентльмени можуть віддати перевагу костюму, господар року Бик таку грунтовність оцінить.

 Дмитро Черенега, дизайнер:

«Незалежно від того, де ви вирішите святкувати настання Нового року, треба ретельно продумати своє вбрання. Адже ця ніч символізує початок чогось хорошого, тому краще зустрічати її відповідно.

Сорочка. Рекомендую придивитися до традиційної білої сорочки, яка завжди служить нам ідеальним must have на будь яке свято. Без неї не проходить жодне свято, а кожна жінка так і мріє побачити свого чоловіка у гарній сорочці.

Чорні брюки. Начебто банальний варіант, але повірте, данний консерватизм прикрасив вже не одного чоловіка. Поєднання білого верху і чорного низу,  виглядатиме шикарно і дуже доречно. 

Смокінг. Було б помилкою вважати, що для такого особливого свята підійде звичайний повсякденний костюм.

А ось смокінг — це вже дійсно щось особливе, нарядне, святкове і гарне. Хочете провести святкову ніч у ресторані, смокінг — це ваш найкращий вибір! 

Святкові светри або світшоти. Потрібна річ у гардеробі кожної людини, яка однозначно користується популярністю і є актуальною під час новорічних та різдвяних свят. Сміливо вдягайте такий светр або світшот, під ваші брюки і гайда до столу. 

Коли і куди це все одягати? Полегшу свою відповідь.

Святкуючи Новий рік в ресторані або кафе, треба одягнути костюм. У тому випадку, якщо ви збираєтеся святкувати з колегами в неформальному колі, можна підібрати більш неофіційний одяг (наприклад, штани з сорочкою або светром).

Не потрібно чогось яскравого, що світиться і блискає. Залиште ці деталі дівчатам і будьте особливі, доповнюючи один одного. Будьте стильні, гарні та щасливі. З найкращими побажаннями. Гарного  Нового року!».

Опитування

Чи придбали ви вже святкове вбрання на Новий рік?


Читайте також:

Якою має бути ялинка в рік Металевого Бика? Вінницькі флористи діляться ідеями декорування

У світі «Щедрик» почули завдяки Петлюрі. Факти про життя і трагічну смерть Миколи Леонтовича

Там, де гори й полонини. Скільки коштуватиме зимовий відпочинок в Україні?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Татьяна Демьяненко

    👍👍👍👍
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up