У Вінниці прощалися з Олександром Іноземцевим, який загинув у ДТП на Зодчих

У Вінниці прощалися з Олександром Іноземцевим, який загинув у ДТП на Зодчих
23-річний Олександр Іноземцев загинув в аварії
  • У понеділок, 15 березня, відбулися похорони 23-річного Олександра Іноземцева.
  • Хлопець загинув унаслідок аварії, яка сталася вночі 13 березня на Зодчих, неподалік кафе «Карабас».
  • Прощатися з ним прийшли сотні знайомих, близьких та друзів.

Про час поховання Олександра Іноземцева повідомила його дружина Ольга. В Інстаграмі вона створила допис: «Моє серце розривається на частини. Дякую всім за підтримку» та вказала, що похорони відбудуться 15 березня.

До 12.00 сьогодні під ритуальним бюро «Реквієм» зібралося багато людей з квітами: хто з гвоздиками, хто з трояндами. Переважна більшість людей, які прийшли попрощатися з загиблим, — молодь, це колишні однокласники, одногрупники, колеги та друзі Олександра Іноземцева.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Молодий чоловік загинув вночі 13 березня унаслідок аварії на вулиці Зодчих. На відео з ДТП видно, як BMW мчить на шаленій швидкості та не вписується в поворот. Машина врізалася в стопчик, перекинулася в повітрі, ламаючи припарковані на узбіччі авто. І водій, і пасажир, вилетіли з салону на дорогу.

Ззаду за легковиком їхали патрульні з мигалками, переслідуючи машину. Зрозуміло, що водій BMW тікав від поліції. 

Ще один хлопець, який був у автомобілі, в результаті аварії опинився в лікарні з травмами. Ось фото наслідків ДТП: 

Черга в залу прощання, де стояла труна з покійним, постійно поповнювалася: люди підходили буквально кожних десять хвилин. В очікуванні згадували Олександра Іноземцева і дивувалися фатальному завершенню того вечора.

Приятель Олександра, Євген, сказав, що й досі не може повірити в те, що трапилося з його товаришем. Він згадував, як напередодні 8 березня бачився з ним — все було добре і нічого не віщувало біди. Хлопці тоді жартували, сміялися і ділилися планами на майбутнє один з одним.

— Я вдячний Богу, що знав його. Саша був хорошим хлопцем, завжди був готовий підставити плече у разі чого. Мені не віриться, що його більше нема. Всього 23 роки…, — сказав Євген.

На прощальній процесії емоцій не стримував ніхто. Після того, як завершилася траурна промова, труну з тілом Олександра поставити в автомобіль, і найближчі люди поїхали на кладовище.

Загиблому Олександру Іноземцеву назавжди залишиться 23 роки. Співчуваємо рідним

Більше про обставини ДТП, яке забрало життя молодої людини, можна прочитати в цих матеріалах:

За даними джерел 20minut.ua, за кермом BMW був 20-річний Олександр Козловський. Його батько, гендиректор фірми-забудовника «Мур», Ігор Козловський сказав нашому журналісту: син у реанімації, у важкому стані.

У соціальних мережах почали поширювати інформацію, що загиблий Олександр Іноземцев — в момент аварії знаходився на пасажирському сидінні. В дописах пишуть, що цю інформацію слідство приховує. Інакше, мовляв, чому журналісти не пишуть, як було? 

Обидва Олександри, нагадаємо, вилетіли з салону після удару, через це в поліції не стверджують участі кожного в ДТП. Під час слідства, за результатами експертиз, мають встановити, хто де знаходився в момент аварії. Про попередні дані чи здобуті свідчення, які кажуть, хто керував автомобілем-утікачем, пресі не говорять. 


Читайте також:

Поліція та люди в кайданках на Стеценка. Вінничанин влаштував стрілянину

Бойовик у Томашполі. Стріляв з автомата на святі, знеструмив пів селища та втікав на Porsche

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (93)
  • Макс Хитрук

    Таких треба не хоронити а на обочині як собак прикопувати. Дуже часто через такі дурості такого бидла гинуть інші невинні. Добре що так склалося що ніхто з інших не пострадав. Рано чи пізно він когось збив би, а потім батьки порішали б щоб все нормально було.
  • Якісне взуття від виробника

    👍
  • Николай Гучок

    Як це , тікали від поліції?  Дружина дома, а він ночами "вишивав" по місту.
  • Читач64

    Такий молодий хлопець помер через дурість!!(((((ще жити та жити.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт «Толока в стилі джаз» 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up