BMW перекинулось кілька разів: хто загинув в аварії на Зодчих? (ВІДЕО)

BMW перекинулось кілька разів: хто загинув в аварії на Зодчих? (ВІДЕО)
Загинув у ДТП на Зодчих — Олександр Іноземцев
  • Вночі на вулиці Зодчих сталася резонансна аварія. Біле BMW, тікаючи від поліції, перевернулось на перехресті. 
  • В автомобілі було двоє хлопців. Один з них загинув. 
  • Ми дізнались імена тих, хто був в автомобілі, і поговорили з батьком хлопця, який вижив. 
  • Джерело 20minut.ua каже — це було друге переслідування цього авто. 

Аварія сталася в 2.48 ночі біля кафе «Карабас». На тому ж самому місці, де дев’ять років тому в ДТП загинули троє людей, яким було лише по 22 роки.

Цього разу біле BMW X5 тікало від патрульних, але не ввійшло в поворот. Від удару об стовпчик авто підкинуло і воно кілька разів перекинулось. Після цього під’їхали і патрульні… Момент аварії видно на відео, яке ексклюзивно отримали журналісти «20 хвилин».

Відео дня
v class="video-block">

Про аварію в поліції кажуть «сухо»:

— За попередньою інформацією слідства відомо, що водій BMW X5 не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги та в’їхав у металевий стовпчик, — про це в коментарі для 20minut.ua розповіла прессекретар обласної поліції Анна Олійник. — Внаслідок аварії один чоловік загинув на місці, інший — важко травмований. За даним фактом відкрито провадження за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачене покарання до 8-ми років позбавлення волі.

Хто був у BMW?  

Зі своїх джерел в поліції журналісти «20 хвилин» дізнались, що в автомобілі було двоє людей. Це 20-річний Олександр Козловський і Олександр Іноземцев. Хто був за кермом — на цей момент невідомо, оскільки обставини аварії ще з'ясовуються правоохоронцями. Після удару вони обидва повилітали з автомобіля. Коли патрульні підійшли, останній вже не дихав.

Олександр Козловський внаслідок ДТП зазнав важких травм і зараз знаходиться в лікарні. Ми подзвонили до батька потерпілого, Ігоря Олексійовича. Крізь сльози чоловік сказав лише кілька слів:

— Син у реанімації, у важкому стані, — прокоментував він.

На жаль, ДТП стала смертельною для 23-річного Олександра Іноземцева. Торік влітку він одружився.

Дружина загиблого Ольга Іноземцева (Гота) в Інстаграмі створила допис: «Моє серце розривається на частини. Дякую всім за підтримку». Також дружина вказала, що похорони Олександра Іноземцева відбудуться 15 березня.

Погоня перед ДТП

Одразу кілька людей розповіли «20 хвилин», що незадовго до аварії бачили саме це біле BMW в центрі міста.

— Цей автомобіль я бачив вночі на Макдрайві на Соборній, це 100%. Такі номера з трьома двійками важко не запам’ятати. Не знаю, хто був за кермом, але це було за 15-20 хвилин до аварії на Зодчих, — сказав свідок. 

Зі своїх джерел ми дізнались, що незадовго до аварії це BMW наздоганяли патрульні, але не наздогнали.

— Вперше це BMW патрульні наздоганяли незадовго до ДТП. Але водій зміг втекти. Усі екіпажі отримали орієнтування на беху білого кольору. Коли інший екіпаж побачив це BMW, теж почав переслідування. Далі вже відомо що сталося, — каже джерело «20 хвилин».

Залишається відкритим питання, хто був за кермом і чи були хлопці в стані алкогольного сп’яніння. Активістка Таїса Гайда пише, що є ймовірність того, що поліція перекладе відповідальність на загиблого.

Але в поліції обіцяють розслідувати все чесно. Журналісти RIA/20minut.ua за цим обов’язково прослідкують.

Сьогодні вранці покалічене авто після смертельної аварії забирав евакуатор.

Тепер на місці трагедії біля кафе «Карабас» лежать квіти.


Читайте також:

Смертельна аварія на Зодчих. Двох хлопців від удару викинуло з «БМВ» на дорогу

 В аварії на Зодчих загинули троє молодих людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

keyboard_arrow_up