Кращі в спорті обирають кращих у політиці (Політична реклама)

Кращі в спорті обирають кращих у політиці (Політична реклама)

Віце-прем’єр-міністр України, кандидат у депутати Верховної Ради України у одномандатному виборчому окрузі №11 Володимир Кістіон нагородив переможців та призерів Чемпіонату Вінницького району з футболу.

Віце-прем’єр подякував голові Вінницької районної федерації футболу Олександру Мельнику за запрошення приєднатися до нагородження учасників районних змагань з футболу, за можливість спільно підвести підсумки сезону.

«Уряд Володимира Гройсмана, в якому я маю честь працювати останніх три роки, пишається впровадженою в Україні реформою децентралізації. Вона дала поштовх розвитку громадам, сприяла оновленню інфраструктури, в тому числі спортивної. Тільки у Вінницькій області через співфінансування разом з місцевою владою побудовано десятки спортивних, тренувальних та футбольних майданчиків, міні-полів та стадіонів зі штучним покриттям», - сказав Володимир Кістіон.

До слова, вперше в Україні запущено завод з виробництва високоякісного професійного спортивного штучного покриття за технологією німецької компанії Polytan.

Незабаром буде відкрито сучасне поле з відповідним набором зручностей, що розташоване поряд з Вінницьким палацом юнацтва. Стадіон використовується для тренувань дитячо-юнацькими футбольними закладами міста та області. Він вже став базовим при проведенні змагань з футболу серед дітей в області.

«Я добре розумію ціну перемоги у футболі. Це піт, травми, гра через не можу, але до потрібного результату! В новому парламенті я буду підтримувати розвиток спорту в Україні. Наші футболісти одні з кращих в світі. Впевнений, на заміну їм прийдуть ваші вихованці – наші юні вінничани славитимуть нашу землю», - резюмував Володимир Кістіон.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera 14:40 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 14:04 Вінниця передала військовим дрони та тепловізори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up