Вінницька волонтерка обурюється ставленням маршрутчиків до учасників АТО‏

Вінницька волонтерка обурюється ставленням маршрутчиків до учасників АТО‏
В Україні бійці АТО отримують статус учасника бойових дій. А у Вінниці волонтери скаржаться, що з поранених хлопців в маршрутках вимагають гроші за проїзд.

Станом на 25 червня цього року, згідно з інформацією Міністерства оборони, статус учасника бойових дій надали майже 55 тисячам бійцям АТО, - повідомляє УНІАН.

А тим часом вінницька волонтерка, яка займається допомогою бійця АТО, Лариса Полулях констатує про байдуже ставлення до поранених бійців з боку водіїв маршруток.

На своїй сторінці у ФБ волонтерка запитує у людей, чи не розлютилися  б вони  після наступного:

Відео дня

- Солдат їде з госпіталя. Не один, так. Заходить в маршрутку. Водій кривиться - "шо, апять?!" Хлопці ховають очі і оплачують проїзд.

“Да,  опять і снова! Наскільки великі втрати понесли маршрутки від проїзду бійців? Хай порахують - скинемося голодранцям, хай не ревуть.

Скільки коштує маска привітного виразу обличчя? Думаю - забезпечим.

А скільки коштує поперти з роботи цього драйвера і вручити йому повістку? щоб і його стрічали отим геморойним - "шо, апять?!", - зауважує Лариса.

В дописі були слова ненормативної лексики, тому журналістка “20 хвилин” їх прибрала, але сенс допису від цього не змінився.

 
Коментарі (9)
  • Анонім

    Сволонтеры только выступают и пугают повестками. Удобная позиция - вроде и "хлопцям допомагають" и живут не пойми за что. Ах да, еще зрада  кругом.
  • Анонім

    а еще эти сильпуганы за рулем шансон слушают.
  • Анонім

    запретить машртутки! долой колхозных водителей!
  • Анонім

    1.  Маршрутка требует солярки и запчастей

    2. Маршрут ныне муниципальный - и  если  шарового проезда хотите - пусть ТТУ платит

    3.  Если такая сердобольная - то  заплати за  атошника  сама.

    Сергей и Елена Двирник reply Анонім

    не нравится возить бесплатно АТОшников - ищи другую работу, можешь добровольцем записаться

    Ябы на месте военкоматов прошелся бы поводителям маршуруток по всей стране. Сняли бы с КАЖДОГО маршрута по 2-3 человека по повесточке. А остальным бы тонко намекнули. И все водители стали бы сразу гораздо приветливей :)

    Black reply Сергей и Елена Двирник

    А ты почему не в АТО, "герой"? я бы на месте маршрутчиков еще бы и тебя с женой возить перестал.

    Анонім reply Сергей и Елена Двирник

    сами почему не в ато? тоже мне, твикс нашелся!

    Анонім reply Сергей и Елена Двирник

    Есть закон о бесплатном проезде участников боевых действий. Проблема не в маршрутчиках, а в том, что государство правдами и неправдами отказывает большинству солдат в получении свидетельства участника боевых действий. Войны у нас нет. Это слова министра обороны.

    Владимир reply Сергей и Елена Двирник

    слава богу что в военкоматах не все такие контуженые как Дворники. но ты если такой "умный" купи бус и вози АТОшников за свой счёт или можешь добровольцем записаться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up