Фоторепортаж з калинівського "межигір'я" Григорія Калетніка. Розмахом Януковича тут і не пахне

Фоторепортаж з калинівського "межигір'я" Григорія Калетніка. Розмахом Януковича тут і не пахне
Депутат Верховної Ради Григорій Калетнік живе не так заможно, як екс-президент Янукович. Але земельки собі відтяпав аж 17 гектарів. Частину купив, але більшість орендує за "копійки"

Як відомо 24 лютого 2014 року після народного віче в Калинівці, громада прийняла рішення завітати в маєток Григорія Калетніка, який знаходиться в селі Павлівка.

Хто пішки, хто на автомобілях, попрямували до маєтку президента Вінницького національного аграрного університету.

 - Звичайно рішення йти до Калетніка ми підготували заздалегідь, - розповідає голова калинівського міського осередку партії ВО "Свобода" Костянтин Васюк. - Люди підтримали і пішли до нього. Загалом натовп був великий, десь під тисяч людей.

Відео дня
> Як відомо, Григорій Калетнік дізнавшись, що на його володіння йдуть люди, приїхав та відчинив двері. Проте за непідтвердженими даними, жителі Павлівки бачили, як раніше в маєток прилітав гвинтокрил, в який нібити вантажили цінні речі.

Кореспондент "20 хвилин" наступного дня 24 лютого завітав до Калетніка, щоб порівняти масштаби з Межигір'ям. Все виявилося досить просто та банально. От лише територія велика.

Вороти виявилися зачиненими. Незрозуміло як пройти до будинку, який знаходиться за 200 метрів від в'їзду. Тим часом до воріт під'їхав чорний автомобіль. З нього вийшли троє чоловіків. Виявляється вони з Вінниці та приїхали подивитися на "багатства" Калетніка.

Через кілька хвилин один з охоронеців помітивши автомобіль, сам під'їхав на велосипеді. Почувши, що люди хочуть зайти подивитися на маєток, він почав телефонувати комусь. Після дзвінка, він погодився пропустити журналіста.

Виявилося, що Григорій Калетнік, живе досить просто. Принаймні в Павлівському маєтку. Будинок ззовні не нагадує палац. Але і не простий. Посередині ставок, в якому водитсья риба. Кури, вівці. Також на території в окремому будиночку живе сім'я, яка доглядає за господарством. Зі слів охоронця, люди дивляться за худобою та вирощують городину для Григорія.

Територію крім кількох охоронців, охороняють дві німецькі вівчарки.

Охоронці досить ввічливі. Один з них має травматичний пістолет.

Загалом прогулянка калетніковськими угіддями зайняла близько години часу. В середину будинка, журналіста не пустили, але сказали, що там так само все просто.

Поспілкувавшись в той же день з сільським головою Павлівки Віктором Кособуцьким, виявилося, що за кілька днів буде рішення про передачу будинку сільській громаді Павліки, а договір оренди землі буде розірвано.

{photo_gallery id=3571|}

{photo_gallery id=3572|}

{photo_gallery id=3573|}

Коментарі (68)
  • Anonymous

    Полювання в резиденції Калетніків коштувало парру рокув тому 5000-6000 тисяч євриків. Літають навіть з-за кордону, бо є попит по загнаних кабанах стріляти. А цей сарай він купив дя оковідведення.
  • Anonymous

    Цей будиночок - недавнокуплений муляж, щоб вам показати, не треба вішати лапшу на вуха, всі знають, що ти, комуніст сраний не тут мешкаєш.
  • Anonymous

    Він ворюка, наломав дров з прикордонною службою, розвів там хабарництво, а цей будиночок для таких тупих як ви показали, щоб ви повірили. Наступний єтап показати квартиру на Вишенці і сказати що тут Калетнік мешкає.
  • Anonymous

    Він ворюка, наломав дров з прикордонною службою, розвів там хабарництво, а цей будиночок для таких тупих як ви показали, щоб ви повірили. Наступний єтап показати квартиру на Вишенці і сказати що тут Калетнік мешкає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up