Фіналістки «Міс Вінниці» зібрали на аукціоні для бійців АТО більше 30 тисяч гривень

Фіналістки «Міс Вінниці»  зібрали на аукціоні для бійців АТО більше 30 тисяч гривень
Дівчата на благодійному аукціоні, що проходив 17 лютого, в галереї «Інтер-шик» продавали картини, прикраси, торти та іграшки власного виробництва. Зібрані таким чином гроші за допомогою Благодійного фонду «Подільська громада» перерахують для бійців АТО. Придбають апарати для хірургічних операцій, та запчастини для пошкоджених в бою автомобілів.

Лоти для аукціону кожна дівчина робила самостійно. Проявляли свої таланти хто як вміє: вишивали картини, робили м’які іграшки, прикраси, предмети інтер’єру, та пекли солодощі. На підготовку красуням відвели приблизно три тижні. Не дивлячись на інтенсивну підготовку до фіналу конкурсу, що пройде першого березня, дівчата з роботою впорались. Багато з них займались благодійністю вперше.

Previous Next

- В благодійних проектах раніше не брала участі, але мій брат та близькі друзі зараз в АТО, і я знаю, як це важливо надавати їм допомогу, щоб вони знали, що вони не одні та як ми їх любимо, - говорить фіналістка Анастасія Андрієнко.

Відео дня

Дівчина не є професійним художником, малювати її навчила мама. Малює для себе, та робить подарунки своїм друзям та рідним на свята. Сьогодні вперше дівчина презентує свій талант на широку публіку.

Previous Next

За лоти талановитих вінничанок розгорілась справжня боротьба. За деякі з них меценати та громадські діячі міста не жалкували і двох, і навіть трьох тисяч гривень. Організатори підрахували, що за лоти фіналісток виручили 30988 гривень.

- В першу чергу важливо, куди ці гроші підуть, а вони підуть нашим бійцям, і сьогодні важливо що в кожному заході, що проходить, люди намагаються брати участь в тому, що відбувається в країні, - впевнений один із учасників аукціону, художник Володимир Козюк.

Усі турботи щодо прозорості використання виручених грошей узяв на себе авторитетний вінницький благодійний фонд «Подільська громада».

- Гроші спрямуємо на потреби військового госпіталя, який знаходиться в місті Сватове на передовій. Там необхідні хірургічні апарати для транспортування людей з пораненими кінцівками. ми найближчим часом маємо намір виїхати і завезти туди ряд медичних препаратів, і тепер ми докупимо це обладнання,  яке є дуже необхідним, - говорить виконавчий директор БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський, - Бійці дуже вдячні такій допомозі. Адже кожен приїзд волонтера це наснага і відчуття того, що вони не самотні. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Молодчинки, завдяки вам, хлопці в зоні АТО будуть забезпечені найнеобхідним.
  • Анонім

    а Малиновский  прячется за колонной, наверное чтобы не забрали в АТО - воевать, это не банки обманывать, 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:05 У Вінниці від сказу щепили уже 1700 домашніх тварин. Графік наступних вакцинацій 18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up