«Розвалив паркан сусідам, бігав за ними з сокирою». Оскандалився ще один викладач училища МНС

«Розвалив паркан сусідам, бігав за ними з сокирою». Оскандалився ще один викладач училища МНС
Ілюстративне зображення
  • У районі Тяжилова 11 квітня сталась ДТП, яка переросла у конфлікт.
  • Чоловік на Citroen’і мав ознаки алкогольного сп'яніння і в'їхав у сусідський паркан. 
  • Цим водієм, за словами активістів, може бути майор МНС.

На facebook-сторінці громадської організації «Ревізія влади» 11 квітня з’явилась інформація про дорожньо-транспортну пригоду, яку, ймовірно, влаштував викладач училища безпеки життєдіяльності. Такий допис опублікував голова названої громадської організації Віталій Павловський.

«Щось УЧИЛИЩЕ МНС останній час в зальотах зі своїми кадрами, — читаємо на facebook-сторінці. — А чи Ковальчу@ Олександр Миколайович, на Сітроені АВ0463_, розвалив паркан сусідам, бігав за ними з сокирою, чи то злі язики «набалакують»?».

Відео дня

Ми звернулися до Віталія Павловського, щоб дізнатися деталі події.

— Про ситуацію мені стало відомо з особистих джерел. За інсайдерською інформацією, дана особа вчора, 11 квітня, близько 17.00 їхала на транспортному засобі й здійснила ДТП у районі Тяжилова, недалеко від свого приватного будинку, — говорить голова «Ревізії влади». — Потім у нього був конфлікт з сусідами, але, наскільки мені відомо, його вдалось залагодити на місці.

За інформацією Віталія Павловського, через суперечку жодна сторона не подавала одна на одну заяви.

— Проте водія Citroen’у хотіли перевірити на алкогольне сп’яніння, а він відмовився, — додає Павловський. — Тому автоматично отримав за це 130-ту.

Того ж дня голова «Ревізія влади» звернувся до училища безпеки життєдіяльності.

— Я зателефонував керівнику училища й він сказав, що така особа в них справді працює, — зазначив він. 

Але нам начальник Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності у місті Вінниця повідомив, що поки нічого про вчорашню подію не знає. 

— Якщо щось про цю ситуацію почую, то буду з’ясовувати й розбиратися, чи було таке, чи ні, — сказав Микола Говорущак. — До мене ще ніхто не з цього приводу не звертався. З поліції теж.

На питання, чи справді Олександр Ковальчук працює у навчальному закладі, начальник відповів, що у них є два викладачі з таким прізвищем і обоє мають однакові імена.

Також ми звернулися до поліції, щоб з’ясувати, чи був водій Citroen’у у стані алкогольного сп’яніння.

— Вчора патрульній поліції надійшов виклик, що на території Тяжилова водій автомобіля Citroen порушив правила дорожнього руху, в результаті чого сталася дорожньо-транспортна пригода, — сказав перший інспектор пресслужби патрульної поліції Віктор Постоловський. — Тобто він здійснив наїзд на паркан. Під час спілкування з водієм, у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій від проходження огляду відмовився. На нього склали протокол за керування напідпитку за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та протокол за статтею 124, тобто вчинення ДТП з матеріальними збитками.

Чи був за кермом Citroen викладач училища безпеки життєдіяльності — не відомо, оскільки поліція не може розголошувати особисту інформацію. 

Додамо, що це вже не перша історія, де фігурує викладач училища МНС.

Раніше, нагадаємо, ми розповідали про підполковника Андрія Шевчука, який 27 березня на перехресті вулиць Данила Нечая та Молодогвардійська влаштував стрілянину.

Під час такого з'ясування стосунків ніхто з водіїв не постраждав. А поліції відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Детальніше про це можна прочитати у матеріалах:

Тоді активіст Володимир Черкас зробив запит до навчального закладу, звідки отримав відповідь, що підполковнику винесли сувору догану. А з роботи його не звільнили, оскільки він не отримав підозри про злочин.

Ознайомитись з офіційною відповіддю навчального закладу можна у матеріалі:

Фото з facebook-сторінки громадської організації «Ревізія влади»

 

Читайте також:

«Ми на грані відчаю»: чому в житловому комплексі «Софія» проблеми з водопостачанням?

«Боргів у нас не було»: чому будинок пенсіонерки залишили без газу і опалення?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Наталія Поліщук

    🙉🙊👮‍♂️
  • Ирина Чеховская

    Ніякої сокири там не було.
  • Владимир Русланович

    Догану дадуть, та і все, шкода, що з пістолета не постріляв, в нас таке полюбляють всякі чмирі в погонах

    Олег Затайдух reply Владимир Русланович

    Володимир Русланович все яснішим стає вислів "герой-рятувальник завжди поруч"...😔😔😔
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up