Вінницькі медики попереджують про новий штамп грипу – Швейцарський. Якому лікуванню ви віддаєте перевагу (ОПИТУВАННЯ)

Вінницькі медики попереджують про  новий штамп грипу – Швейцарський. Якому лікуванню ви віддаєте перевагу (ОПИТУВАННЯ)
В жовтні вінницькі лікарі чекають на перших хворих на грип людей. Епідемію грипу прогнозують після новорічних свят. В цьому році хворих буде більше, тому що в людей немає імунітету до нового виду грипу.

- Кількість хворих в цьому епідемсезоні буде більша, так як раніше штамп «Швейцарський» на Вінниччині не функціонував та в людей ще не виробився імунітет до нового штампу грипу, - розказує заступник начальника епідемвідділу вінницької санепідемслужби Лариса Кульбіда журналістці телеканалу «Віта».

Зараз медики радять вінничанам підвищувати свій імунітет. Потрібно їсти більше овочів та фруктів, гуляти на свіжому повітрі та займатися спортом. Під час епідемії краще у разі виникнення симптомів грипу пересидіти вдома.

- Коли з’являється загальна слабкість, з’являється біль в м’язах та суглобах та головний біль. Це перші симптоми ГРВІ або грипу, - каже Лариса Кульбіда.

Відео дня

Вінничани лікують грип по-різному. Одні – народним методом, інші – тільки з припису лікаря.

Опитування

А як ви зазвичай лікуєтесь від грипу?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    "штамп грипу" - от це дійсно страшно...
  • Володимир Шатковський

    Я віддаю перевагу Швейцарському лікуванню.

    Дарья reply Володимир Шатковський

    Це як? Можна детальніше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження? Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 09:17 Найзапекліші бої точаться на Авдіївському напрямку: Генштаб про 807-й день війни 09:05 Безкоштовні медичні тестування, майстер-класи з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 08:55 Вінниця завмерла у скорботі: в останню путь проводжають Назарія Гринцевича та Олега Остапенка photo_camera 08:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Таїсію. Історія, заборони та прикмети 10 травня 21:17 «Відпочинок на природі — найкраща реабілітація». Дозвілля військових, які лікуються в центрах протезування photo_camera 21:11 До Небесного легіону приєднався Олександр Степанищев з Вінниччини 20:27 Що про мобілізацію ув’язнених думають військові? Ми запитали 20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up