Прізвища новопризначених головних лікарів області. Восьмеро нових, 24 повернулися на колишні місця.

Прізвища новопризначених головних лікарів області. Восьмеро нових, 24 повернулися на колишні місця.
Вінницькі обласні лікарні нарешті мають нових головних лікарів. Вчора, 24 червня, їх офіційно представив громадськості голова облради Сергій Свитко.

Починаючи з 6 червня, пан Свитко прийняв рішення про призначення 32 нових головних лікарів медичних закладів області. Доля чотирьох закладів і досі невідома. Це обласна дитяча та психіатрична лікарні, бюро судово-медичної експертизи та центр медико-соціальної експертизи. Рішення по цим закладам голова облради обіцяє прийняти найближчим часом.
Тільки восьмеро із новопризначених лікарів — новачки. Решта 24 — колишні очільники лкарень, які пройшли всі етапи так званої медичної “люстрації” та повернулися на свої робочі місця.

Де все має бути по-новому
Обласний онкодиспансер - Володимир Шамрай
Обласний шкірно-венерологічний диспансер - Максим Третьяков
Обласне паталогоанатомічне бюро - Любов Холод
Печерська обласна лікарня відновного лікування - Василь Кравчук

Хто повернувся на свої колишні робочі місця
Обласна клінічна лікарня імені Пирогова - Олександр Жупанов
Обласний психоневрологічний диспансер імені Ющенка - Вадим Клочко
Обласний диспансер радіаційного захисту населення - Василь Даценко
Обласний ендокринологічний диспансер - Пилип Прудиус
Обласний наркологічний диспансер - Павло Слободянюк
Госпіталь інвалідів війни - Валерій Бабійчук
Обласний Центр боротьби зі СНІДом - Ігор Матковський
Спеціалізований Будинок дитини з ураженням ЦНС та порушенням психіки - Надія Андрієвська
Обласна клінічна дитяча інфекційна лікарня - Людмила Бровінська
Обласний медико-статистичний інформаційно-аналітичний центр - Василь Желєзняк
Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування - Василь Залецький
Обласний центр екстреної медицини та медицини катастроф - Анатолій Пірникоза
Заболотненський дитячий психоневрологічний санаторій - Василь Потурей
Липовецька обласна лікарня відновного лікування дітей з ураженням ЦНС, порушенням психіки та опорно-рухового апарату - Людмила Стецюк
Авторемонтна база закладів охорони здоров’я - Петро Тіщенко
База спеціального медичного постачання - Олександр Манжуловський
Рожнятівська обласна наркологічна лікарня - Василь Шведський
Тульчинський дитячий ортопедичний санаторій - Микола Козинський
Обласна науково-медична бібліотека - Галина Берладин
Могилів-Подільська окружна лікарня - Василь Миколюк
Іллінецька центральна районна лікарня - Віктор Насушний
Обласний центр технічного та фінансового нагляду за діяльністю закладів охорони здоров’я - Алла Бриль
Обласний центр післядипломної освіти медпрацівників - Вікторія Кириченко

Відео дня

Де триває війна за крісло
Обласна дитяча лікарня - на посаду головного лікаря є три претенденти, за яких проголосували депутати - члени профільних комісій: колишній головний лікар Тетяна Антонець, стоматолог та пластичний хірург Василь Паненко, лікар-отоларинголог Дмитро Свистунов. Наразі Тетяна Антонець звернулися до суду із позовом про незаконне звільнення її з посади.
Обласна психіатрична лікарня №2 - колишній головний лікар Михайло Сокур, лікар-невролог Ігор Костенко. Колектив одностайно підтримує Михайла Сокура і обіцяє пікетувати облраду у випадку, якщо Сергій Свитко призначить їм іншого керівника.
Обласний центр медико-соціальної експертизи - колишній головний лікар Віктор Власюк, колишній головний лікар станції швидкої допомоги Валентин Фіщук. Пан Власюк, як і Тетяна Антонець, судиться із владою через незаконне звільнення його із займаної посади.
Обласне бюро судово-медичної експертизи - колишній головний лікар В’ячеслав Воронов, Олександр Древицький, Олег Щеглов.

Previous Next

Читайте також:

Маємо 32 нових головних лікарі. Доля ще чотирьох медичних закладів поки що невідома.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Обласний онкодиспансер - Володимир Шамрай. Це дійсно достойна кандидатура.
  • Anonymous

    Є дві пенсіонерки від медицини, це Солейко і Бабій, які всупереч всіх норм моральних і не моральних, повертають в медицину бандюковську стабільність, з корупцією, хабарництвом, поборами, добровільними внесками. Свою долю прямої відповідальності в тому, має нести голова ОДА А. Олійник, за незаконні призначення.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up