Головне про COVID-19 за 11 квітня: 32 нові випадки та Павлик, що майже поборов недугу

Головне про COVID-19 за 11 квітня: 32 нові випадки та Павлик, що майже поборов недугу
фото: apostrophe
  • В Україні триває карантин через пандемію коронавірусу.
  • На Вінниччині кількість захворілих стрімко зростає.
  • Ми зібрали важливі новини 11 квітня, які ви могли пропустити, але їх варто знати.

Спасо-Преображенський кафедральний собор для того, щоб усі бажаючі змогли долучитися до служби, стали проводити її онлайн. Сьогодні вранці вони давали чергову трансляцію.

— За даними ЦГЗ, станом на 9.00 11 квітня в Україні 2511 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Кількість тих, хто одужав (79 пацієнтів) перевищила кількість летальних випадків (73 пацієнти). За добу було зафіксовано 308 нових випадків, — зазначають у повідомленні МОЗ.

Тим часом, станом на 11.00 цього дня ось так оновилися дані по Вінницькій області: у 151 випадку виявили коронавірус.

Відео дня

У Жмеринці пацієнтка з коронавірусом контактувала із 16 медиками. Їх нині помістили на обсервацію на території лікарні.

Діагноз коронавірус 2-річному Павлику, нагадаємо, поставили близько двох тижнів тому. Дитина була у важкому стані: без свідомості та на апараті ШВЛ. Тепер хлопчик самостійно почав дихати. Сьогодні новини про хлопчика ще кращі — кілька тестів показали негативний результат, і дитину перевели з інтенсивної терапії до звичайної реанімаційної палати. Про це розповів Владислав Скальський під час брифінгу, який транслювали з лікарні, де знаходиться маленький пацієнт.

— На сьогодні Павлика перевели до звичайної реанімаційної палати. Результати проведення декількох ПЛР-тестів на коронавірус у дитини виявилися негативними. Наразі необхідно забезпечити нормальну життєдіяльність, тож лікарі продовжують боротьбу за здоров’я хлопчика, — каже Скальський.

Триває роз'яснювальна робота серед населення. Поліція роз'яснює вінничанам умови карантину та нагадує про небезпеку COVID-19.

Також МОЗ оприлюднило результати брифінгу за 11 квітня. Ми виділили найважливіше:

  • У Миколаївській області зафіксовані перші 2 випадки захворювання на COVID-19.
  • В Україні за минулу добу зафіксували 18 нових випадків захворювання на COVID-19 серед дітей.
  • За добу найбільшу кількість підтверджених випадків з COVID-19 зареєстрували у місті Києві (48), в Житомирській області (45), Вінницькій (40) та Чернівецькій (39).
  • Загалом найбільше випадків з COVID-19 у Чернівецькій області (409), в місті Києві (396), в Івано-Франківській області (274), Тернопільській (208) та Вінницькій областях (151).

 

Читайте також:

Головне про COVID-19 за 10 квітня: 119 хворих та 32 тисячі гривень на порятунок одного життя

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up