Тир "Динамо" на Старому місті відремонтували і забезпечили сучасним обладнанням

Тир "Динамо" на Старому місті відремонтували і забезпечили сучасним обладнанням

Сьогодні, 14 липня, у Вінниці відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого динамівського стрілецького тиру, що на Старому місті. Реконструкцію на загальну суму 2,5 мільйона гривень виконали за рахунок коштів місцевого бюджету і Всеукраїнського спорттовариства «Динамо». Це дало можливість облаштувати тир сучасним обладнанням та системою відеореєстрацією стрільби.   

На урочисте відкриття завітали високі гості: міністр молоді та спорту України Ігор Жданов (наш земляк), заступник голови Всеукраїнського спорттовариства «Динамо» Віктор Корж, голова Вінницької ОДА Валерій Коровій, Вінницький міський голова Сергій Моргунов. Місцеве спортивне керівництво представляли начальник облспортуправління Сергій Чернявський, голова спорткомітету Вінницької міської ради Сергій Краєвський і голова відділення НОК України Вінницької області Павло Хникін.

Хвилиною мовчання згадали майстра спорту, вінницького динамівця Ігоря Присяжнюка, який загинув в зоні АТО на Луганщині, а також всі тих, хто віддав життя за незалежність Батьківщини.

Йшла мова про досягнення вінницьких стрільців-динамівців. Приміром, цього року Людмила Василюк здобула дві золоті нагороди на чемпіонаті Європи, а Богдан Кириленко і Павло Крепостняк стали призерами чемпіонату Європи серед юніорів. Ліцензію на Параолімпійські ігри-2016 здобув переможець кубків світу Олексій Денисюк.      

Відео дня

Було роздано чимало нагород і відзнак, в тому числі від Міністерства молоді та спорту, НОК України, місцевої влади і спорттовариства «Динамо» України. Валерій Коровій сказав, що відкриття реконструйованого сучасного тиру - велика подія для наших непростих часів. Він також вручив від імені ОДА і облради сертифікат для обласної організації «Динамо» на придбання малого судна.

– Під час збройної агресії Росії України проти Росії розвиток стрілецького спорту – важливе завдання для нашого міністерства та інших міністерств. Ми відчуваємо підтримку від МВС і Міноборони, – сказав Ігор Жданов.   

Після перерізання червоної стрічки гості оглянули тир і спробували себе в стрільбі з пістолеті. Зокрема, свою влучність перевірили Ігор Жданов, Сергій Моргунов, Валерій Коровій, Віктор Корж. Стріляли вони з перемінним успіхом, а результати всі присутні могли побачити на моніторі.    

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

  • Анонім

    а хіба не робітники ІТ-компанії Делфі проспонсірували будівництво Тіру?
  • Анонім

    Ага, из бюджета выделили... От с..ки, лишь бы попиариться.
  • Анонім

    де воно знаходиться?

    Анонім reply Анонім

    ось тут "https://www.google.com.ua/maps/place/49%C2%B013'23.6%22N+28%C2%B027'55.7%22E/@49.2231485,28.4645162,18z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d49.223231!4d28.465471?hl=en"

    Анонім reply Анонім

    По моему  это в подвале Школи, если ехать с стороны ул. Островского в сторону Луки, с лева будет школа. Там раньше был тир.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт) 12:13 Військові 120-ї бригади тероборони отримали нове обладнання для боротьби з окупантами photo_camera 11:28 Уламки дрона пошкодили енергетичний об'єкт на Вінниччині: 23 тисячі людей були без світла 11:09 У Вінниці наступного місяця працюватиме 31 пришкільний табір 10:11 ЗСУ збили 20 ворожих «шахедів»: ППО працювала й на Вінниччині 10:10 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 09:41 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:20 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 08:39 Сьогодні вітаємо Степана. Історія, заборони та прикмети 17 травня 21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up