"Нива-В" забила три сухих м'ячі "Патріоту" з Кукавки

"Нива-В" забила три сухих м'ячі "Патріоту" з Кукавки

В матчі чемпіонату України з футболу (друга ліга), який мав відбутися 22 квітня, «Нива-В» отримала технічну перемогу над «Кристалом». Адже херсонська команда знялася зі змагань. 

Паузу перед офіційною грою в чемпіонаті «Нива-В» заповнила товариським поєдинком. В суперники обрали аматорський «Патріот» (Кукавка, Могилів-Подільський район), який є одним з лідерів вищої ліги чемпіонату Вінницької області з футболу. Гра відбулася сьогодні на СК «Нива».

«Нива-В» вийшла на поле в такому стартовому складі: Бабійчук (в), Хохлов, Андрєєв, Попов, Борячук, Нгаха, Брижчук, Осадчий, Батрак, Браславський, Овчар. В другому таймі Химанич змінив Хохлова, Дугієнко – Андрєєва, Карвацький – Борячука, Загалевич – Нгаху, Сторубльовцев – Брижчука, Маляренко – Овчара, Бобович – Браславського. По ходу тайму Попова змінив Хохлов, Батрака – Овчар, Бабійчука – воротар Костенко. Діями нивівців керував старший тренер команди Юрій Солов’єнко.

В першому таймі аматорська команда дала бій майстрам. «Патріот» діяв доволі організовано, не давав вінничанам простору для маневру. Нивівці спромоглися двічі відзначитися лише «у роздягальню». З ігри гольовий дубль оформив Тимофій Брижчук. 2:0.

Відео дня

Після перерви перевага «Ниви-В» стала помітною неозброєним оком. Двічі команда Василя Вовка вражала ворота суперників, але арбітр не зараховував голи через офсайд. Все ж з чергової спроби форвард Денис Бобович зміг відзначитися. Він розстріляв ворота «патріотів» метрів з 6-и. Отже, 3:0. Непогана розминка боєм перед офіційною грою з «Миром» (Горностаївка)!         

– Не можна сказати, що перемога була легкою. Дякую хлопцям за те, що вони поставилися з повагою до команди-суперника і доклали максимум зусиль у грі. Дякую і опонентам, що вони показали хороший футбол. Спаринг нас цілком задовольнив, – каже Юрій Солов’єнко.  

– Юрію Леонідовичу, в «Патріоті» «взяли на олівець» якихось виконавців?

– Безумовно, але прізвища назвати не можу.

– Кого можна відзначити з наших гравців, які практично не мали ігрової практики? Можливо, Дениса Бобовича, який провів гол?!

– Справа не в тому, хто забивав голи. В цьому матчі ми планували стратегію гри, яка має відбутися 29 квітня. Щось вийшло, а щось, на жаль, ні. В будь-якому випадку поєдинок дав важливу інформацію для аналізу.    

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up