На чемпіонаті Вінниччини визначили збірну області з кульової стрільби

На чемпіонаті Вінниччини визначили збірну області з кульової стрільби
  • У Вінниці відбувся чемпіонат області зі стрільби з пневматичної зброї серед спортсменів 2002 року народження та молодших.
  • Змагання проходили на 4-х стрілецьких базах: ВДПУ ім. М. Коцюбинського, ВМПДЮ ім. Л. Ратушної; ФСТ «Динамо» і школи № 22. 

У них взяли участь 85 спортсменів Вінниці, Ладижина, Могилева-Подільського, Хмільника, Липовецького, Бершадського і Теплицького районів. Вони змагалися в стрільбі з гвинтівки, пістолета і по рухомій мішені.

В стрільбі з гвинтівки у вправі ГП-4 серед юніорок в особистому заліку золоту нагороду здобула майстер спорту (МС) Дар’я Яремчук — член національної збірної України, призерка країни серед юніорок. Срібну нагороду виборола МС Анна Волковська, бронзу — КМС Вікторія Павлюк.

В стрільбі з гвинтівки у вправі ГП-4 серед юніорів в особистому заліку золоту нагороду здобув КМС Олександр Стасюк. А срібну та бронзові нагороди між собою розділили Сергій Скакун та Володимир Швець. Вони набрали однакову кількість очок, але кращого визначили по останній найвищій серії.

Відео дня

В стрільбі з пістолета у вправі ПП-2 серед юніорок чемпіонкою стала КМС Уляна Мустафаєва - призерка України серед юніорок. На другому місці — Анна Пронь, на третьому — Вікторія Панчук (Липовецький район).

В стрільбі з пістолета у вправі ПП-2 серед юніорів чемпіоном став Святослав Андрусь, на 2-у місці — Ігор Пилявець, на 3-у — Олександр Корнійчук (з м. Ладижин).   

В стрільбі по рухомій мішені у вправі ГП-12 серед юніорок чемпіонкою стала МС Анастасія Жученко — член національної збірної команди України, чемпіонка Європи та України серед юніорок. Далі — МС Марія Моїсеєнко і Дар’я Панчук.

В стрільбі по рухомій мішені серед юніорів золото здобув МСМК Данило Даниленко — член національної збірної, чемпіон Європи та України серед юніорів. Разом із ним на п’єдестал пошани підіймалися МС Дмитро Мельник і Леонід Левченко.

В загальнокомандній першості перемогла збірна Вінниці. До призової трійки також увійшли команди Липовецького району і Ладижина.  

Всі призери чемпіонату області готуються на чемпіонат України зі стрільби з пневматичної зброї серед спортсменів 2002 р.н. та молодших. Він відбудеться з 5 по 9 лютого у Львові.


Читайте також:

Представник Всесвітнього центру тхеквондо та збірної Південної Кореї поділився досвідом у Вінниці

Анонси спортивних подій у Вінниці: бокс, вільна боротьба, веслування, гандбол
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up