«Набережний квартал» тримає своє слово! (Прес-служба компанії «Набережний квартал»)

«Набережний квартал» тримає своє слово! (Прес-служба компанії «Набережний квартал»)

ЖК «Набережний квартал» росте і розбудовується. З радістю повідомляємо, що забудовник, як і планував, здав в експлуатацію першу, другу та третю секції свого флагманського житлового комплексу у м.Вінниця. Новосели зможуть гідно оцінити відповідальний підхід забудовника до виконання своїх зобов'язань і забезпечення своїх клієнтів кращими рішеннями, що існують сьогодні на ринку нерухомості.

Усі зовнішні та внутрішні роботи у 1-ій, 2-ій та 3-ій секціях було завершено у 4-му кварталі 2016-го. Тоді ж відбулося підключення їх до загальних міських мереж – електро-, газо- та водопостачання і каналізаційної системи. Забудовник заздалегідь передбачив встановлення власної електропідстанції. А це означає, що навіть зараз – в період святкових перевантажень мережі, проблем у мешканців будинку не виникатиме.
 
Усіх обіцянок  «Набережний квартал» дотримався: звів будинок відповідно до заявлених термінів та будівельних стандартів.
 
Кожна оселя обладнана сучасним індивідуальним газовим котлом та лічильниками, що надзвичайно актуально з точки зору сучасних енергоощадних тенденцій. Будинок зведено з використанням сучасних систем теплоізоляції з мінераловатним утеплювачем, встановлено металопластикові вікна європейської якості.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Двір новобудови невдовзі стане місцем комфортного сімейного дозвілля, адже тут передбачено зелену зону, спортивні та ігрові майданчики, що є безумовною перевагою  житла у новобудові. 
 
«Набережний квартал» щиро вітає щасливих новоселів з початком прекрасної сторінки у житті!
 
А їхнім майбутнім сусідам повідомляє, що чергова здача в експлуатацію – не за горами. На черзі здача 6-тої та 7-мої секції житлового комплексу.
 
Саме час замислитись над придбанням стильного і затишного житла в одному з найзручніших житлових комплексів Вінниці!
 
Тому поспішайте дізнатися про актуальні пропозиції та проконсультуватися у наших менеджерів.
 
Приходьте на індивідуальну консультацію та екскурсію будівництвом, щоб обрати свою квартиру.
 
Вул.Київська, 29, телефон:  (098) 732 33 33.
 
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up