На Вінниччину зайдуть дощі. На коли готувати парасолю та гумові черевики?

На Вінниччину зайдуть дощі. На коли готувати парасолю та гумові черевики?
  • Затяжні опади очікуються у Вінницькій області. Чотири дні йтиме дощ, а далі повернеться мокрий сніг. Детальний прогноз — у матеріалі.

Прогноз від Наталки Діденко

Синоптик розповідає, що завтра вдень в Україні буде тепло та сухо. Місцями термометр показуватиме +15. Втримається сильний вітер.

— Черговий атмосферний фронт принесе дощі в західну частину, ввечері опади дійдуть до Вінницької, Житомирської та Київської областей. На решті території завтра буде суха погода, — пише Діденко у фейсбук. — По асфальту через потужні калюжі ще якось перепливемо-перестрибнемо, а ось поза великими містами повені та підтоплення навряд чи порадують.

Відео дня

Вінниця

Сайт sinoptik.ua у місті опади прогнозує з вечора, 14 березня. Місто затягнуть дощі на чотири дні. Далі — мокрий сніг.

 

Читайте також:

Безплатний Wi-Fi може бути пасткою. Як не втратити грошей та особистих даних?

Посилення карантину та перевантажені лікарні: важливе за 12 березня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up