На Вінниччині випаде перший сніг. Прогноз погоди на наступний тиждень

На Вінниччині випаде перший сніг. Прогноз погоди на наступний тиждень

Літо посеред осені добігло кінця. Погода приготувала чимало сюрпризів для вінничан на наступному тижні (22 – 28 жовтня 2018 року).

Як повідомляє сайт «Синоптик», у понеділок, 22 жовтня, хмари у Вінниці сховають небо вранці, щоб вже у середині дня зникнути та до самого вечора більше не з'являтися. Вдень прогнозують 8-10 градусів тепла, вночі стовпчик опуститься до +3.

У вівторок, 23 жовтня 2018 року, ранок у Вінниці буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Вдень прогнозують 8 градусів тепла, вночі стовпчик опуститься до +2.

У середу, 24 жовтня, з ранку до самого вечора у Вінниці небо буде вкрите хмарами. Дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим. Вдень прогнозують 7 градусів тепла, вночі стовпчик опуститься до +4.

Відео дня

У четвер, 25 жовтня, у Вінниці протягом усього дня погода буде похмурою. Дощ зі снігом, який йтиме вночі, вранці зміниться дрібним дощем і тільки ближче до вечора закінчиться.Вдень прогнозують 5 градусів тепла, вночі стовпчик опуститься до +1.

У п’ятницю, 26 жовтня, протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Вдень прогнозують 7 градусів тепла, вночі стовпчик опуститься до +4.

У суботу та неділю у Вінниці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вдень прогнозують 11-13 градусів тепла, вночі стовпчик опуститься до +5.

Читайте також:

На Україну суне холодний фронт. Прогноз погоди на найближчі дні

.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Женя Иванов

    сижу и смотрю - где же тучи за окном....
  • Ирина Мазай

    Буде просто чудесно
  • Roman Kowalski

    Вже поміняли на +! Не лякайте людей...
  • Виталий Дужак

    Коли цих синоптиків вже почнуть штрафувати за дезінформацію
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up