Знову Аліса Виноградова: Femen влаштували акцію проти Порошенка в Австрії

Знову Аліса Виноградова: Femen влаштували акцію проти Порошенка в Австрії
  • Активістка FEMEN Аліса Виноградова влаштувала акцію проти Президента України Петра Порошенка під час Віденського балу в Австрії.

Вінничани мали змогу познайомитися із цією дівчиною, після підпалу макету трамваю на Соборній, який вона вчинила у листопаді минулого року. Через два дні її судили у Вінниці. Також у грудні ми писали, що Алісу заарештувала поліція Ватикану, після того, як вона намагалася викрасти статуетку немовля Ісуса. Тепер Виноградова нагадала про себе під час Віденському балу, про це повідомляється на сторінці Femen у Facebook.

У пості йдеться, зокрема, про те, що активістка вийшла на червону доріжку та звернулася до присутніх з пропозицією, цитуємо: «вигнати на *** з балу українського шоколадного барона». 

Також у повідомлені зазначається, що мета даної акції – сповістити спільноту про те, що Президенту України Петру Порошенкові «не місце на аристократичному рауті».

Аліса Виноградова в Австрії. Фото з групи Femen у Фейсбуці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Володимир Бондар

    Під час війни головнокомандуючий  то на балі то на мальдівах!!! Мерзота!!!
  • Oleksandr Stoliarov

    А ви помітили, як у зв"язці слів порошенко+femen налітають десятки, а інколи і сотні ботів з типовими коментами? Мінстець працює)

    Жора reply Oleksandr Stoliarov

    Эта кобыла это человек Пороха, все сделано на шоу.... И гавное Порох говорит, у нас демократия  и свобода слова. Ну для понта сожги трамвай у нас на Соборной... Это так для вида.. А в чехии гавносайт УКр правда даже сделала ей удостоверение.... журналиста
  • Kazimir

    Продам "Рошен". Мальдивы. Завтраки в Давосе. Балы в Австрии. президент Украины. Война стране. Циничный бандера.

    Одобряю Алису.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up