Біля магазину «Рошен» на Соборній оголені феміністки спалили «трамвайчик» . Є відео

Біля магазину «Рошен» на Соборній оголені феміністки спалили «трамвайчик» . Є відео
  • Оголені і запальні. Активістка скандального руху спалила «трамвайчик» на Соборній. Цим жінка висловила обурення фінансовими аферами Президента України. Хуліганці загрожує до 7 років ув’язнення

У вівторок вночі, 14 листопада, біля центрального магазину «Рошен», що на Соборній, напівоголені представниці скандального руху Femen підпалили макет трамвая. Про це вони самі написали кілька годин потому на своїй сторінці у Фейсбук.

Метою акції послугувало нещодавнє викриття фінансових афер про угоди і схеми збагачення представників влади і бізнесменів. У файлах про офшори, які мають назву «райські документи», згадано і Президента України Петра Порошенка. Саме це і обурило феміністок.

«Нехай горить трамвай подібно вогненній колісниці назавжди віднесе Порошенка туди, де немає ані високих податків, ані війни, ані злиднів, ані українців, які так ненависні шоколадному барону», – йдеться на сторінці Femen.

Відео дня

До слова, всі іграшки, які стояли перед входами до магазинів «Рошен», вивезли ще на початку листопада. Після випадку біля одного із магазинів у столиці. Вночі, 1 листопада, напівоголена активістка руху вигукувала гасла «Цукерки або імпічмент» та підпалювала плюшевих ведмедиків.  

«Акція присвячена жадібності Президента України, який навіть під страхом політичної смерті не готовий розлучитися зі своїми цукерками. Поки вінницьке плюшеве сімейство продовжує накопичувати на зиму підшкірний жир, народ України смокче кістляву лапу», – пояснили свою попередню акцію феміністки.

Обережно, у відео є ненормативна лексика!


Більшість користувачів мережі такі дії не зрозуміли. Мовляв, а в чому винен трамвайчик, біля якого полюбляли фотографуватися діти?

«Якщо вона феміністка і виступає від свого угрупування, то у неї повинна бути якась акція з вимогами, протестами чи пропозиціями. А в такому форматі, це звичайне хуліганство з псуванням майна. За таке можна і сісти», – написала користувачка мережі Валентина Гончарова.

Не зрозумів «жарту» і очільник міста Сергій Моргунов, який на своїй сторінці у соцмережі прокоментував подію. За словами мера, підпал – це провокація проти Вінниці.

«Ті, хто це вчинив, приїхавши в чуже місто, щоб напакостити його мешканцям, мають бути покарані. Нічний підпал по суті – це провокація проти Вінниці. Сподіваюсь, правоохоронні органи оперативно і належним чином відреагують на ці дії і переконаний, що найближчим часом ми знову побачимо фото локацію», – зазначив Моргунов.

Деякі вінничани поставилися до цього з гумором. У мережі можна знайти багато коментарів на кшталт: «Корупційний трамвай знищений – це залік», «Сіські є, розуму не треба» тощо.

Хтось навпаки підтримує дії активісток: «Дiвчата, розумницi та справжнi герої! Респект та повага, таким», – написав у коментарях під статтею вінничанин Станіслав Павловський.

Інші пропонують запобіжний захід у вигляді громадських робіт та відшкодування збитків.

Журналісти звернулися у поліцію, де їм повідомили, що наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство). Зловмисниці, яка підпалила макет трамвая у Вінниці, світить від 3 до 7 років ув'язнення.

Фото NEWSru

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (283)
  • Alex DeLardz

    Сажають за що? за те що комусь не нравиться що він в країні робить? жаль що в нас теж не сажають на кіл президента який не подобається народу, тоді б сцяло кіпятком перед тим як х“ ”якусь зробити!

  • Валера

    То поламайте еще и фонтан. Придурки.
  • Олександр Плахотнюк

    Чому "цицьката" спалила дитячий трамвайчик, де діти фоторгафувались безкоштовно а не сам магазин (якщо вона проти Президента)? Вона не фемен активістка а якась недолуга найманка яку сфотографував такий самий недолугий фоторгаф і їх потрібно привселюдно заставити у тому ж вигляді, в присутності батьків, чоловіків, дружин та дітей відновити це все!
  • Bounty Kingsa

    Автор фото має відповідати за співучасть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up