Завтра у Вінниці День жалоби. Прощатимуться з учасником ООС Юрієм Трет’яковим

Завтра у Вінниці День жалоби. Прощатимуться з учасником ООС Юрієм Трет’яковим
  • Завтра, 23 грудня, у Вінниці оголосили День жалоби у зв’язку із похованням вінничанина, учасника ООС, старшого солдата, командира міномета 3-ого мінометного розрахунку військової частини А2896 Юрія Трет’якова.

Юрій Трет’яков помер 19 грудня внаслідок зупинки серця під час несення служби в зоні проведення Операції Об’єднаних сил. Юрію Трет’якову було 48 років.

Прощання із загиблим Юрієм Трет’яковим відбудеться 23 грудня о 13.00 в Спасо-Преображенському кафедральному соборі (вул. Соборна, 23). Поховають військовослужбовця на Алеї Слави Центрального кладовища (вул. А. Медвідь, 2).

На час проведення прощальної церемонії та поховання на території громади обмежать проведення концертно-розважальних заходів.

Відео дня

На знак вшанування пам’яті захисника у День жалоби на території Вінницької громади будуть приспущені прапори України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, будівлях комунальних підприємств, установ та організацій.

Виконком міської ради також рекомендує підприємствам усіх форм власності на території Вінницької міської територіальної громади долучитись до вшанування пам’яті померлого та вивісити на приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

Варто додати, що вінничанин у 2018 році був призваний Вінницьким ОМВК на військову службу за контрактом.

 

Читайте також:

Що написати мамі, яка втратила на війні дитину? У Вінниці триває акція «Різдвяна хвиля»

З-за спин жінок і дітей стріляли в десантника Коваленка. Згадаймо першого загиблого вінничанина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (64)
  • Галина Романова

    Світла пам*ять...
  • Емілія Атаманчук

    Вічна пам'ять ! Царство небесне !
  • Galina Burdun

    Царство небесне
  • Oleksandra Bergman

    Vichna pamjat.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up