«Йду на роботу заради вас» Медикам зробили картки для проїзду в транспорті Вінниці

«Йду на роботу заради вас» Медикам зробили картки для проїзду в транспорті Вінниці
  • Для медпрацівників Вінниці зробили 2,5 тисячі карток вінничанина.
  • Кожна з них має 130 безкоштовних поїздок в транспорті та напис «Я йду на роботу заради вас».
  • У мерії звертаються до вінничан, аби люди пропускали першочергово у транспорт медпрацівників.

У «Вінницякартсервіс» зробили спеціальні е-квитки для проїзду медичним працівникам в громадському транспорті. Їх роздають медикам, які працюють в інфекційному відділенні міської клінічної лікарні №1, відділеннях невідкладної допомоги, приймальних та реанімаційних відділеннях міських лікарень. Крім того, ними забезпечать сімейних лікарів та сімейних медичних сестер Вінниці.

Кожна картка має електронний проїзний на 30 днів з лімітом 130 безкоштовних поїздок та з можливістю продовження цього проїзного. До того ж, картки мають власний дизайн, який відрізняється від звичайних «Карток вінничанина» — червоний хрест з перекресленим «коронавірусом» і написом «Я йду на роботу заради вас».

У мерії вважають, що так лікарі зможуть на зупинках довести іншим вінничанам, що вони медики.

Відео дня

— Тому ми просимо вінничан з розумінням ставитися до ситуації, і вранці першочергово пропускати у громадський транспорт саме медичних працівників, адже ці люди їдуть на роботу, щоб рятувати нас з вами, — передає слова заступниці міського голови Галини Якубович прес-служба міської ради.

Зараз вже готові 2,5 тисячі карток з написом для медпрацівників. Саме таку кількість пластику запросили керівники медичних закладів:

— Їх розподілять одразу на установи, де видадуть медперсоналу, — каже директор міського департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. — В першу чергу буде забезпечено картами працівників інфекційного відділення МКЛ №1, приймальних та реанімаційних відділень наших лікарень, а також відділень невідкладної допомоги. Крім того, карти отримають сімейні лікарі та сімейні медичні сестри. Частину карток буде передано й Вінницькій станції екстреної медичної допомоги. Видача проїзних документів сьогодні уже розпочалась.

У Вінниці, нагадаємо, з 23 березня запрацювали нові обмеження через карантин.

Опитування

Чи сидите вдома через карантин?

Читайте також:

RIA розпочинає збір коштів для закупівлі медичного обладнання у вінницькі лікарні

Я працюю вдома. Поради, як не втратити продуктивність

На е-квиток витратили 2,9 мільйона євро. Коли «відіб’ють» ці гроші?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Галина Шумер

    Дуже правильно,їхати медикам,які контактують з хворими з підозрою на коронавірус,з картками і в одному трамваї з іншими людьми!😢Такі картки можна було видати усім медикам,які теж працюють під час карантину!!!!😢
  • Валентина Слободяник

    А якщо в інших лікарнях карточки не видали то на роботу непотрібно іти?
  • Лесик Павло

    картки дали а валідатори не працюють
  • Лесик Павло

    картки дали а валідатори не працюють
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up