Якби гей-парад пройшов у Вінниці? Вінничани розповіли про ставлення до секс меншин

Якби гей-парад пройшов у Вінниці? Вінничани розповіли про ставлення до секс меншин

Нещодавно у Києві пройшла ЛГБТ-акція Марш рівності. Цьогоріч вона теж не обійшлась без сутичок з націоналістами, які перекрили рух гей-параду та відібрали кілька прапорів. Ми запитали вінничан, як вони ставляться до секс меншин і чи підтримали такий парад, якби він проходив у Вінниці.

Сергій (54), пенсіонер:

- Ці паради мають бути закритими. Так було б правильно, тому що на це дивляться не тільки дорослі, але й діти. А паради - це пропаганда певної сексуальної поведінки. Це заборонено, так само, як заборонено пропагувати горілку та таке інше.

 

Вадим (47), старший державний інспектор:

- Навіть не знаю, що сказати. Я цього не розумію. Для мене дико, що є такі люди. Розумію, що це здорові люди, але щось на них вплинуло і вони змінили свою орієнтацію. Взагалі геї нічого поганого не роблять, але я зовсім не розумію їх.

Відео дня

 

Емілія (24), артистка оркестру:

- Я однозначно негативно до цього ставлюся. Я б не хотіла, щоб мої діти бачили такі події. А взагалі до геїв я ніяк не ставлюся. Серед моїх знайомих таких немає. Та й не цікавлюсь я цією темою взагалі.

 

Євгеній (28), будівельник:

- Та нормально. Хай собі збираються. Нічого поганого в цьому немає. Це взагалі особиста справа кожного, що і як робити. Хочуть заявляти про свої права чи про що вони там хочуть сказати таким чином - на здоров’я. Мені вони не заважають. І не дратують.

 

Олександр (24), дизайнер:

- Я не проти таких парадів. Люди самі мають робити свій вибір. Так вони заявляють про рівність людей. Це нормально. Серед моїх знайомих багато бісексуалів, геїв і лесбіянок. Вони абсолютно нормальні люди.

 

Лариса (51), адміністратор:

- Добре. Люди різні бувають. Я ще в дитинстві знала про це. Вони росли поряд зі мною. Тому я точно знаю: вони дійсно такі, а не придумали щось собі в голові. І якщо вони хочуть вийти на парад - хай виходять. У нас вільна країна, їм немає чого ховатися.

Опитування

Як ви ставитесь до Маршу рівності?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр Фартушняк

    а чому тоді не зробити парад алкоголіків? чи парад наркоманів, чи наприклад парад бомжів з лозунгом (я бомж на заздрість всім)

    є меншинства тай хай собі але навіщо то все показувати дітям, йдучи по вулицях міста
  • Лариса Олійник-Мамбірова

    Ніяк не можу збагнути, для чого демонструвати, хто з ким і як... Абсолютно переконана, що такі паради є пропагандою .
  • Johny Chopa

    Подібні заходи повинні проводитись до тих пір, поки суспільство не збагне, що нас оточують і такі люди, які по суті нічим іншим і не відрізняються. Ми повинні зрозуміти, що ми різні не тільки за етносами, національністю, політ. поглядами тощо, а й за сексуальною орієнтацією. Коли це стане частиною наших думок, подібні паради зникнуть за ініціативою самих учасників. Ми всі маємо свободу вибору. Пам'ятаємо це.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up