Вже не 57: ще три овечки-заручниці не дожили до ранку

Вже не 57: ще три овечки-заручниці не дожили до ранку
  • Історія з отарою овець знайшла продовження на Вінниччині.
  • Рефрежератор з живими та мертвими тваринами доставили у Тульчин на територію ветеринарно-санітарного заводу.
  • На жаль, не пережили минулу ніч ще три овечки.

Цієї ночі на 29 жовтня 2018 року на території тульчинського підприємства «Укрветсанзавод», що на Вінниччині, загинуло три вівці, яких визволили у суботу увечері після майже місячного ув'язнення і тортур у фурі в чорноморському порту. Про це повідомляють у групі «Animal-SOS-Odessa» у Фейсбуці.

 

Відео дня

За словами волонтерів, решта тварин вже самотужки стоять на ногах, що означає те, що вони йдуть на поправку.

 

Нагадаємо, отару овець, яких повернули з Туреччини, не випускали з рефрижератора у морському порту «Чорноморськ» Одеської області. За цей час 57 тварин загинули, 316 залишилися живі. Вчора овечок доправили на Вінниччину.

Читайте також:

Як вінничани врятували чужих овець з Туреччини. Нічний репортаж

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Грицько Штахета

    Тю. Задовбали вже з цими вівцями. Як вони дуже треба цим волонтерам, то продайте їм їх за вагою, при умові що всі аналізи ті волонтери зроблять за власний кошт, шоб не дай бо хвороба якась не пішла. І хай роблять далі з тими вівцями шо хочуть. Шось я не бачив ні одного волонтера який відмовився б від шашлика.
  • Александр Черный

    А для чого їх везли сюди? Не для м‘яса?

    Грицько Штахета reply Александр Черный

    Для волонтерів, це ж очевидно ))) Якби їх тихо і спокійно забили в Одесі - у волонтерів не було б ніякої двіжухи, а це скучно ))
  • Aleksandr Shynkaruk

    В минулому вся країна спостерігала за баржою з кавунами 🍉, а зараз - вся увага за фурою овець 😂

    Грицько Штахета reply Aleksandr Shynkaruk

    До речі, перший раз бачу шоб барани бігали за вівцями ))) Має ж бути навпаки.
  • Віталій Антонюк

    щоб ви так писали про новини з війни

    Vitaliy Lutsenko reply Віталій Антонюк

    Віталій Антонюк  овечок звичайно жаль, але ніхто навіть не згадав що двох військових вбили російські суки.... Обідно до такого що хочеться не просто словесно виялатись ,а дати реально пизди за такі пости.... Хоч мені тварин жалко але блять .... В нас війна!!!!! Чи в всі на Марсі живете???????

    Natalka Melnyk reply Vitaliy Lutsenko

    це в коментах під статтею про овець мали про війну згадувати? всі ми в розпачі від загибелі наших хлопців, але для чого таку дурницю писати? вас ніхто не заганяє силою читати про інші речі.є повідомлення про загибель наших земляків.

    Vitaliy Lutsenko reply Віталій Антонюк

    Віталій Антонюк чувак!!!! Я не знаю... Ціни тобі нема!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up