Вінницькі депутати оприлюднили свої мобільні номери, деякі з них «ліві» (ОНОВЛЕНО)

Відтепер зв’язатися з депутатами вінницької міської ради – не проблема. Вони оприлюднили номери своїх мобільних телефонів. Але як з’ясувалось, деякими депутатами за номерами навіть і "не пахне".

 

Вінницькі депутати оприлюднили свої мобільні номери, деякі з них «ліві» (ОНОВЛЕНО)

Мобільні номери депутатів вінницької міської ради з’явилися на сайті мерії.

У відкритому доступі 24 депутатів вказали свої мобільні телефони. Ми зателефонували за кожним номером. Але, як з’ясувалось, депутат Володимир Околіта виклав телефон якоїсь туристичної фірми, а за номером, який виклав Віталій Погосян сказали, що тут такого немає.

Варто додати, що через півгодини після нашого дзвінка депутат Віктор Мартинюк, який був поза зоною досяжності, перетелефонував та повідомив, що не міг взяти слухавки бо був на нараді.

Відео дня
 

Чи підняли інші депутати слухавки, дивіться в таблиці:


 
До речі, після опублікування статті Віталій Погосян зв'язався з журналісткою на повідомив наступне:
- Мною було надано достовірну інформацію, але при формуванні бази номерів та оприлюдненні її на сайті ВМР, було допущено технічну помилку (не з моєї провини). Наразі на сайті ВМР вказано коректний контактний номер. Зауважу, що вказаним номером (0674618999) більше року активно користуються мешканці округу, - зазначив депутат в коментарях на сторінці у ФБ.
 

 

Для наших читачів ми викладаємо скріншот з сайту вінницької міської ради до змін. (Вказаний невірний телефон):

 

 

Та скріншот вже після змін (Вказаний вірний телефон):

 

 

Тож вже цього разу за зміненим номером ми додзвонились до Віталія Погосяна. Щоправда, слухавку взяла помічниця.

 

Не залишила без уваги й повідомлення депутат Ганна Давиденко. Після нашої публікації вона зазначила, що «ми ще подавали для опублікування на сайті ВМР інші телефони, стаціонарний, наприклад. Бо мобільний якраз сьогодні вийшов з ладу».

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up