Озброєний ревнивець та принц-трудовик: важливе за 23 березня на 20minut.ua

Озброєний ревнивець та принц-трудовик: важливе за 23 березня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 23 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

У Тульчинському районі спецпризначенці затримали озброєного 53-річного ревнивця

Ввечері 21 березня в одному з сіл Тульчинського району до квартири увірвався чоловік та почав стріляти з мисливської рушниці, після чого залишив помешкання. Налякана власниця викликала поліцію. Правоохоронці оголосили спецоперацію «Грім» та взялися шукати стрільця. Встановивши особі бійці КОРД направилися до підозрюваного додому. Він був там. Після перемовин чоловік здався. Під час проведення обшуків поліцейські вилучили в оселі затриманого мисливську рушницю та пістолет. Стало відомо, що він приревнував свою співмешканку. Через ревнощі усе і сталося.

Рекорд смертності. На Вінниччині минулої доби COVID-19 забрав 20 людських життів

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів про ситуацію з коронавірусом в області станом на ранок 23 березня. Загалом на Вінниччині зафіксували 52 тисячу 475 випадків. 707 нових за добу. В області вперше виявили такий добовий показник летальності — 20 смертей.

Відео дня

Рекорд смертності. На Вінниччині минулої доби COVID-19 забрав 20 людських життів

На місці «Росії» планують зробити культурний центр. А які ще були ідеї?

Спорткомплекс, де можна було б проводити міжнародні змагання, пропонували створити замість колишнього кінозалу «Росія». Вінничани подали петицію. У мерії відповіли, що тут планують створити культурно-мистецький центр. Майбутнє в «Росії» доволі туманне. Свого часу тут пропонували побудувати ТРЦ, офіси та навіть хмарочоси. Згадуємо цікаві проекти та історію кінозалу.

На місці «Росії» планують зробити культурний центр. А які ще були ідеї?

«Я принц чи ні?» Трудовик з Вінниці створив опитування в Інстаграм і втратив роботу

Молодий вчитель з 20-ої школи Павло Бурлака записав кілька сторіз в Інстаграм, через що викликав обурення у батьків учнів. Він каже, що через непорозуміння з керівництвом його обманом вигнали з роботи, а також погрожують навіть після звільнення. Як реагує на цю історію директор школи Олег Слушний? І чому адвокат радить вчителю позиватись до суду. 

«Я принц чи ні?» Трудовик з Вінниці створив опитування в Інстаграм і втратив роботу

Вінницького видавця та ветерана Влада Сорда взяли під домашній арешт

Вінницького письменника та засновника видавництва «Дім химер» Влада Сорда затримали після акції на підтримку Стерненка у Києві. Сорду оголосили підозру в хуліганстві. Суд відправив чоловіка під цілодобовий домашній арешт.

Вінницького видавця та ветерана Влада Сорда взяли під домашній арешт

 

Читайте також:

Вінниччина за один крок до «червоної зони», а порушників карантину не меншає

Спогади очевидця та затримання ветерана: важливе за 21 березня на 20minut.ua

Смерті від COVID-19 та аварія в Польщі: важливе за 22 березня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:58 На фронті відбулося понад сотню зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up