Смерті від COVID-19 та аварія в Польщі: важливе за 22 березня на 20minut.ua

Смерті від COVID-19 та аварія в Польщі: важливе за 22 березня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 22 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

У Польщі знову розбився автобус з українцями. Перші деталі та фото з місця події

Аварія сталась майже у тому ж місці, де два тижні тому розбився автобус сполученням «Познань-Херсон», який курсує через Вінницю. На жаль, знову є жертви. Інформацію про ДТП підтвердили у МЗС та додали, що постраждалим надають допомогу.

У Польщі знову розбився автобус з українцями. Перші деталі та фото з місця події

На Келецькій зіткнулися Nissan та Skoda. Постраждали дві людини

Аварія сталася близько 18 години 20 березня у Вінниці по вулиці Келецькій. Про це розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Відео дня

«За попередньою інформацією слідства, 47-річна кермувальниця автомобіля Nissan під час здійснення повороту допустила зіткнення із автомобілем Skoda Octavia, який рухався в зустрічному напрямку. За кермом Skoda перебував 30-річний вінничанин, — йдеться у повідомленні поліції. — Внаслідок автопригоди травмувалися водійка позашляховика Nissan та 20-річний пасажир Skoda, житель Хмельницької області».

На Келецькій зіткнулися Nissan та Skoda. Постраждали дві людини

Помер екс-мер Вінниці Микола Костін: його життя забрав COVID-19

Микола Костін був першим Вінницьким міським головою незалежної України. На жаль, коронавірус не шкодує нікого. Костін помер від ускладнень недуги.

Пандемія забрала життя цього ж дня у медсестри з Жмеринки, а на передодні помер Сергій Бея.

Помер екс-мер Вінниці Микола Костін: його життя забрав COVID-19

Муніципальний евакуатор. Куди відвозять авто та як уникнути покарання?

У Вінниці автомобілі порушників правил стоянки муніципальний евакуатор забирає на спецмайданчик. Його на місце викликають інспектори з паркування. Розповідаємо, як дізнатися, куди забрали машину, хто несе відповідальність за перевезення та яким чином можна уникнути і штрафу, і евакуації.

Муніципальний евакуатор. Куди відвозять авто та як уникнути покарання?

«Найвищий показник втрат». У Вінниці зростає кількість померлих від коронавірусу

Коронавірус не відступає. Вінниччина постійно у лідерах за кількістю захворюваності. Станом на сьогодні, 22 березня, у Вінниці ситуація контрольована, але складна. Кисню вистачає, але його споживання шалене. Зростає і кількість летальних випадків.

«Найвищий показник втрат». У Вінниці зростає кількість померлих від коронавірусу

 

Читайте також:

Спогади очевидця та затримання ветерана: важливе за 21 березня на 20minut.ua

Посилення карантину та перевантажені лікарні: важливе за 12 березня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    Сейчас жнива по зарплате в похоронных службах. Простые работяги имеют в день 2000 грн.
    А СКОЛЬКО ГРИВЕН В ДЕНЬ ЗАРАБАТЫВАЕШЬ ТЫ ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up