Спогади очевидця та затримання ветерана: важливе за 21 березня на 20minut.ua

Спогади очевидця та затримання ветерана: важливе за 21 березня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 21 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Червоноармійці заходили у Вінницю з піснею під духовий оркестр? Спогади очевидця

Повністю розвалений залізничний вокзал, спалені Будинок Червоної Армії, готель «Савой», бібліотека, зруйнований міст через Буг… Інформація радянського офіцера про звірства гітлерівців у Вінниці. Розстріл полонених німецьких солдатів. Це тільки частина фактів з книги Владислава Телічка про події у нашому місті у березні 1944-го.

Червоноармійці заходили у Вінницю з піснею під духовий оркестр? Спогади очевидця

Вінницького видавця та ветерана Влада Сорда затримали після акції у Києві

Вінницького письменника та засновника видавництва «Дім химер» Влада Сорда затримали після акції на підтримку Стерненка у Києві. Дізнавалися, як відбувалося затримання, за що його забрали правоохоронці та де зараз знаходиться вінничанин. 

Відео дня

Вінницького видавця та ветерана Влада Сорда затримали після акції у Києві

Пенсії в 2021 році збільшать ще чотири рази: на скільки і кому чекати

В Україні у 2021 році очікується ще чотири етапи перегляду пенсійних виплат. Зміни торкнуться більшості одержувачів пенсії. Суми виплат заклали в затвердженому бюджеті Пенсійного Фонду України на поточний рік.

Пенсії в 2021 році збільшать ще чотири рази: на скільки і кому чекати

На Вінниччині почалась епідемія грипу. Назвали райони, де найбільше хворих

— На 11-му тижні 2021 року у Вінницькій області захворюваність на грип та ГРВІ склала 575,9 випадків на 100 тис. нас. та є на 1,8% вищим базового рівня. Впродовж тижня за медичною допомогою  з приводу  ГРВІ звернулось 8859 людей, серед захворілих  1815 (20,5 %) дітей. Госпіталізували 73 людини в т. ч. 50 дітей. Летальних випадків не зареєстрували, — зазначають у вінницькому лабораторному центрі МОЗ.

На Вінниччині почалась епідемія грипу. Назвали райони, де найбільше хворих

Як не «посадити» зір під час карантину. Поради від офтальмолога

Через пандемію коронавірусу та введені карантинні обмеження більшість вінничан перейшли на роботу дистанційно і всі звичні справи — тепер в екрані ноутбука.  Навантаження на наші очі зросло у кілька разів, тому ми поговорили з лікаркою-офтальмологинею про те, як зберегти зір у період карантину. 

Як не «посадити» зір під час карантину. Поради від офтальмолога

 

Читайте також:

Посилення карантину та перевантажені лікарні: важливе за 12 березня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up