У Вінниці пікетували концерт «Потапа і Насті». Обійшлося без сутичок (ВІДЕО)

У Вінниці пікетували концерт «Потапа і Насті». Обійшлося без сутичок (ВІДЕО)

У Вінниці 14 вересня прогримів скандальний концерт «Потапа і Насті». Вінницькі активісти, на чолі з Таїсою Гайдою, відомою по справі Шевцова, в соцмережах закликали бойкотувати виступ артистів, бо вони давали концерти в Росії.

Проте концерт пройшов спокійно та без заворушень.

Кілька десятків активістів влаштували біля центрального входу у «Мегамолл» мирний пікет. Ближче до початку концерту вони змінили місце розташування — перемістили мітинг до входу у концертну залу. Приблизно три тисячі людей відвідали концерт «Потапа і Насті».

Під час виступу біля ТЦ порядок охороняли близько сотні правоохоронців. Гайда одразу сказала, що ніяких сутичок не буде.

Відео дня

Люди, які купили білети на концерт,говорили, що не бачать у тому, що виконавці виступали на території РФ, якоїсь проблеми.

Previous Next

— Треба брати приклад з Вакарчука, з Приходько, які не гастролюють Росією, — каже Таїса Гайда. — Бо вони розуміють, що це вороги. Нагородження наших артистів у РФ, зняття штанів — це принижує нашу країну. Ми влаштовуємо мирний мітинг. Якщо нас ніхто не буде бити, то й ми не будемо. Також ми дізналися, що юридично оформленої агенції «Вінниця концерт» не існує. Тому дуже цікаво що це за структура, яка організовує концерти. Кому вона платить податки.

Читайте також: Директор «ВІНННИЦЯКОНЦЕРТ» пояснив, чому не відмінили виступ «Потапа і Насті»

— Автомайдан взагалі ігнорує свято Дня міста, — говорить Гайда. — Ми працювали в цей день. Тому не приходили і не пікетували Дорна. Про те, що була група «Мозги» я, наприклад, взагалі не знала. Не знаю хто це такі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • MARIA

    Какие то ненормальные!!!

    ОНИ артисты ,они же не перед политиками выступают,а перед обычными людьми,ну и что что у них концерты в России были?А если Винничанин поедит к родственникам в Россию так что?вскоре его обратно в Винницу не пустят?
  • Барвинок Андрей

    А щоб пІтухувальникам, запропонували безкоштовні білети, то відразу ж 50% пішли на концерт))))
  • Poberezhny Nikolya

    снова кучка идиотов все на политику сводят, когда вас истребят, хотя нет когда вы перестанете за оплату стоять с плакатами!!!
  • Батюк Анна

    Концерт був хороший☺
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up