Троє переселенок з АТО у Вінниці відкрили свій бізнес

Троє переселенок з АТО у Вінниці відкрили свій бізнес
Три молоді дівчини майже рік тому приїхали у Вінницю з Донецька. Дівчата не стали чекати у моря погоди, а відкрили свою власну справу, про яку мріяли.

На заощадження три донецьких подруги, які втекли від війни у Вінницю, купили швейне обладнання. Зараз вони створюють ексклюзивні шкіряні сумки, рюкзаки та гаманці.

Секретами свого успіху дівчата поділились з журналістом телеканалу «Україна» .

- Всі деталі ми вирізаємо вручну, потім майстер все зшиває. Намагаємось, щоб в наших моделях був присутній мінімалізм. Щоб сумка була не важка та її легко можна було носити на плечах, - розказує Ірина Зиміна.

Відео дня

Поки дівчата не мають прибутків від бізнесу.  Але вони не опускають руки та планують через рік розширитись.

Розвивати свій бізнес дівчатам допомагають іноземні гранти. Європейські громадські організації підтримують у такий спосіб вимушених переселенців із зони АТО та Криму.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Вот какой смысл в такой статье? Хоть бы адрес магазина/мастерской или линк дали.
  • Дарья

    Молодці, бажаю їм лише процвітання у їхньому бізнесі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up