Три новых троллейбуса вышли на линии города

Три новых троллейбуса вышли на линии города
В коммунальном предприятии «Николаевэлектротранс» три новых троллейбуса вышли на городские линии. Все троллейбусы производства Львовского автомобильного завода

- Эти троллейбусы с 19 февраля работают на шестом маршруте, - говорит директор КП «Николаевэлектротранс» Андрей Кондратьев. – Вместительность каждого от 100 до 120 человек. Все машины с низкой посадкой, поэтому на них смогут ездить люди с ограниченными физическими возможностями.
Стоимость каждого «рогатого» – 980 тысяч гривень. Вся сумма на покупку троллейбусов была выделена из городского бюджета.
- В этом году 3,1 миллиона гривень заложено в бюджете города на обновление подвижного состава электротранспорта. Также запланировано выделение пяти миллионов гривень в качестве совместного финансирования, – отмечает мэр Владимир Чайка. – Стоит отметить, что в прошлом году из госбюджета также хотели выделить деньги на эти цели, но город не получили ни копейки.
В горисполкоме планируют на эту сумму купить еще 15 троллейбусов и столько же трамваев.
Также «Николаевэлектротрансе» начнут в ближайшее время реализовывать программу по восстановлению городского электротранспорта. На данный момент 80 процентов троллейбусов находятся на ремонте. Чтобы отремонтировать один троллейбус необходимо от 20 до 70 тысяч гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    А по мне, так хоть 20 автобусов добявь ситуация не поменяется. В рабочую перевозку ездить на автобусах -развлечения из разряда экстрим. Я представляю, как в час пик в автобус пытается залесть инвалид, это просто жесть.
  • Anonymous

    Наконецто подумали об инвалидах. А то людям с ограничеными способнастями, наверное очень тяжело прередвигаться в нашем транспорте. Может теперь станет им полегче.
  • Anonymous

    Судя по тому, что на транспорт отложили 3 миллиона гривень, то можно тсделать вывод, что либо купят еще три автобуса, либо отремонтируют старые. Я за новые.
  • Anonymous

    Пора городу уже задуматься о другом способе транспорта. Может метро? Или еще , что то в этом роде. В битком набитых автобусах ездить не удобно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:28 Уламки дрона пошкодили енергетичний об'єкт на Вінниччині: 23 тисячі людей були без світла 11:09 У Вінниці наступного місяця працюватиме 31 пришкільний табір 10:11 ЗСУ збили 20 ворожих «шахедів»: ППО працювала й на Вінниччині 10:10 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 09:41 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:20 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 08:39 Сьогодні вітаємо Степана. Історія, заборони та прикмети 17 травня 21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up