Тренери спортшкіл Вінниці отримають муніципальну надбавку до зарплати

Тренери спортшкіл Вінниці отримають муніципальну надбавку до зарплати
На фото — учні та тренер міської ДЮСШ №3
  • З 1 червня буде встановлена надбавка за складність та напруженість роботи в розмірі 20% від посадового окладу тренерам міських ДЮСШ.
  • Таким чином зарплата зросте у 114 працівників. Раніше муніципальну надбавку стали отримувати працівники у сфері дошкільної та позашкільної освіти Вінниці

На сесії міськради, 31 травня, депутати ухвалили рішення зробити муніципальну надбавку тренерам дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Кошти на надбавку в розмірі 20% від посадового окладу передбачені в бюджеті Вінницької міської ОТГ.  

Нагадаємо, що з 1 квітня підняли зарплату працівникам у сфері дошкільної освіти та педагогам, які викладають у позашкільних гуртках, що фінансуються за кошти бюджету. Про це в матеріалі: На 20% збільшать зарплати вихователів у дитсадках та позашкільних гуртках

Читайте також:

Відео дня

Фото: vmr.gov.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Vladimir Nemirovsky

    Жаль що наша Вінниця така бідна, у інших обласних центрах зарплату тренерам збільшили на 50%
  • Оксана Науменко

    Краще нехай будуть ті,чиї вихованці на ЧУ та вище перемагають.Цим вони піднімають рейтинг міста)буде логічно дати муніципальну надбавку їхнім тернерам)Але де моя логіка,а де надбавка)))
  • Виталий Дужак

    Це ті які тітушок тренують для рейдерських захватів?

    Vladimir Nemirovsky reply Виталий Дужак

    Виталий Дужак ок,

    Виталий Дужак reply Виталий Дужак

    Vladimir Nemirovsky ага, вам видніше

    Vladimir Nemirovsky reply Виталий Дужак

    Виталий Дужак мабуть фізкультурою, за  3 роки спортсменами не стають.

    Виталий Дужак reply Виталий Дужак

    Vladimir Nemirovsky Ви як спортсмен експерт? Я незнаю чим займався. 3 роки тренувань, змагання, перемоги, медалі, травма, рік реабілітації. Самому цікаво чим це я займався ,хз, фізкультурою?

    Виталий Дужак reply Виталий Дужак

    Vladimir Nemirovsky який треба, такий і спортсмен. Це де вас вчать людей принижувати? Тітушка звісно ніякий, кажуж нас виховували в інших моральних принципах, які мабуть зараз відсутні.

    Vladimir Nemirovsky reply Виталий Дужак

    Виталий Дужак ну який із Вас спортсмен, хіба що шахи чи шахмати, мені здається що ви мабуть і вЧУ не брали учать, да і тітушка із вас не вийшов би, без образ.

    Виталий Дужак reply Виталий Дужак

    Vladimir Nemirovsky я така сама молодь, і такий самий в минулому спортсмен, але я не пішов тітушкою чомусь нікуди, хоч і зараз і раніше про мене держава недумала ніколи

    Vladimir Nemirovsky reply Виталий Дужак

    Виталий Дужак мабуть не розумієш очевидних речей, ці люди не потрібні державі. Держава не думає про молодь. Хтось хоче бути рабом працювати за кусок хліба, а хтось не вважає себе рабом і шукає кращого заробітку. Є звісно окремі випадки. Але здебільшого це вимушені дії.

    Виталий Дужак reply Виталий Дужак

    Vladimir Nemirovsky а люди які не багаті працюють за 1000 грн в день один день в місяць?

    Vladimir Nemirovsky reply Виталий Дужак

    Виталий Дужак дуже дотепно))) так, люди які багаті на моральні принципи працюють по 12 годин на день із окладом 3200грн в місяць.

    Виталий Дужак reply Виталий Дужак

    Vladimir Nemirovsky відсутність моральних принципів?

    Vladimir Nemirovsky reply Виталий Дужак

    Виталий Дужак не цікавило питання чому молоді люди ідуть у тітушки??

    Виталий Дужак reply Виталий Дужак

    Кудияров Вадим таким не шкода, таким усе. Але питання про інших всеж залишається відкритим.

    Кудияров Вадим reply Виталий Дужак

    Виталий Дужак, тим які прославляють наше місто і нашу країну на змаганнях різних рівнів! Тим які виховують здорове покоління!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up