Тільки через валідатори. З 1 травня змінюють оплату проїзду в транспорті Вінниці (ОНОВЛЕНО)

Тільки через валідатори. З 1 травня змінюють оплату проїзду в транспорті Вінниці (ОНОВЛЕНО)
Фото з архіву «20хв»
  • У «Вінницякартсервіс» розказали, що у травні громадський транспорт переходить на безготівкову оплату проїзду.
  • Платити можна буде виключно через валідатори. Для цього є картка вінничанина, банківська картка і смартфони з NFC-чіпом.
  • Маєте запитання про е-квиток? Залишайте їх у коментарях.

На сторінці «Муніципальна карта вінничанина» повідомили, що з 1 травня вінницький транспорт переходить на безготівкову оплату проїзду.

«Оплата проїзду здійснюватиметься за допомогою «Муніципальної картки вінничанина», безконтактної банківської картки та смартфоном із технологією NFC  - через валідатори!», — йдеться в дописі.

Відео дня

У коментарі журналісту директорка підприємства Катерина Бабіна розказала, що безготівкова оплата буде діяти в усьому транспорті, крім маршруток.

— Ми запускаємо на 100% систему в тролейбусах, автобусах і трамваях. Зараз якраз закінчуємо оновлення програмного забезпечення в тролейбусах. Тому до 1 травня будемо готові, — казала Бабіна.

У маршрутках не діють валідатори, адже їхній монтаж мало забезпечити підприємство-підрядник «Мікроелектроніка».

— Наша команда готова до запуску. Ми маємо у офісі багато карток, які до нас прийшли вже під час карантину. Але оскільки центр обслуговування клієнтів закритий, то буде індивідуальна доставка карток тим людям, які їх замовили, — розказала директорка «Вінницякартсервіс».

ОНОВЛЕНО. На сторінці підприємства пояснюють, як замовити доставку своєї картки:

«Напишіть нам в особисті повідомлення адресу, за якою потрібно її доставити та контактний номер, за яким можна буде зв’язатись. З кожних десяти таких замовлень ми сформуємо маршрут для наших працівників, які розвезуть картки адресатам. Ми дотримуємось всіх карантинних заходів – наша служба доставки працює у захисних масках та рукавичках», — йдеться в дописі на фб-сторінці «Вінницякартсервіс».

Маєте питання про е-квиток? Залишайте їх у коментарях. Ми відберемо найбільш популярні з них та надішлемо до «Вінницякартсервіс». Підприємство, 21 квітня, буде проводити онлайн-брифінг, де відповідатиме на питання від ЗМІ.

На е-квиток, нагадаємо, витратили 2,9 мільйона євро. Коли «відіб’ють» ці гроші?

 

Читайте також:

Де можна купити «Картку вінничанина»? Опублікували перелік (КАРТА)

Розвиток транспорту Вінниці став «на паузу». Під питанням — нові VinLine і турецькі автобуси

У Вінниці на Великдень зупиняють рух громадського транспорту. Чи підтримуєте?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (233)
  • Міша Пилипчук

    Валідатор заблокував банківську карту. І яким... тепер розраховуватись якщо муніципальна карта непотрібна так як їжу рітко

    Ярослав reply Міша Пилипчук

    Відома лажа. Це насправді зробив банк. Із кількома банками це питання вирішили. Скаржіться, нех вирішують. В крайньому випадку скажіть банку "до побачення", вони зашевеляться одразу.
  • Volodymyr Demchenko

    яким чином їздити пільговикам з передмісття?????? навіщо порушуєте закони своїми рехвормами?????
  • Галина

    Это ужас, почему во всём мире есть обычные талончики а мы что супер развитая страна!!!

    Ярослав reply Галина

    По всьому світу якраз так і організовано, при чому одиночний квиточок коштує раз в 7 дорожче ніж "оптовий пакет на картці".
  • ОБА НА

    Ніяких проблем. Купив картку, приклав до валідаторів і їдь.

    Alwalo Alwalo reply ОБА НА

    Можлива ситуація - приїхав у Вінницю до когось, проїхати транспортом не можливо без зустрічі з  валідатором, розрахуватись не має чим із ним, маршрутки позакривали на прибуткових маршрутах, таксі в одно сторону коштує більше ніж людина витрачає щоб дістатись у Вінницю. 2 забув/зламав/втратив картку тобто, що сидіти вдома чи на таксі на роботу?) 3. На час карантину - валідатор є місцем поширення хвороб, що можуть передаватись через дотик (прослідкуйте як користуєтесь речима вдома). Валідатор має бути, але не основним засобом оплати, принаймні поки що...роки 3-5 необхідно почекати...

    ОБА НА reply Alwalo Alwalo

    А купюри, що ви дасте водію і решту, що він вам віддасть плюс талон, що дав водій. Ви в цих речах впевнені.? Картку можна купити на зупинці.

    Alwalo Alwalo reply ОБА НА

    Маю на увазі, що це не панацея, і не впроваджується одномоментно. Зрозумійте щоб щось працювало ефективно, ним мають користуватись ефективно(з впровадженням цього нажаль проблеми). Тому й вважаю, що необхідний певен час для цього. Ви берете себе як приклад, а є ще багато навколо вас.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up