У Вінниці на Великдень зупиняють рух громадського транспорту. Чи підтримуєте?

У Вінниці на Великдень зупиняють рух громадського транспорту. Чи підтримуєте?
  • З 18 до 19 квітня у Вінниці зупиняють рух усього громадського транспорту. Керівникам підприємств рекомендують змінити графік роботи.

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила у Вінниці з 18.00 18 квітня до 11.00 19 квітня призупинити роботу всього громадського транспорту (трамваїв, тролейбусів, муніципальних автобусів та маршрутних таксі).

— У зв’язку з цим, керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, які відносяться до об’єктів критичної інфраструктури, рекомендовано переглянути графіки роботи підпорядкованих об’єктів, — зазначають у вінницькій мерії.

 

Відео дня

Опитування

Як ставитесь до такого рішення?

 

 

Читайте також:

Великдень вдома: розповіли правила пасхального богослужіння (ВІДЕО від священиків)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (153)
  • Леонид Дунский

    Здоровья перш за все
  • Алла Ленкова

    Мы все на велосипедах !👍и спорт и на свежем воздухе 👌

    Irene Zozulya reply Алла Ленкова

    Алла Ленкова У нас вже теж багато їздять.
  • МАША

    великдень - слово походить з язичництва. котики ставити в хаті і пекти кекси - звідти ж. і ніде в світі, крім східної європи, християни не кроплять нічого свтою водою і не пишуть писанок. це суто наш місцевий фольклор, на який церква закриває очі, щоб тільки носили гроші. Це називається проституція, а не релігія, підлаштовуватись за гроші

    Крюк Крановой reply МАША

    Слово,, язычники ,,тоже придумали для унижения традиционных до христианских религиозных культур , а так же произвели конформацию большинства праздников . Большинство христиан не знают какой и чей пейсах они празднуют .
  • Любовь

    Люди добрые, одумайтесь! На улице короновирус. Подумайте о своем здоровье и  здоровье окружающих. Мозги то еще работают или в отключке?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up