Бандитські справи, досвід лікування «корони» та інше важливе за 29 березня на 20minut.ua

Бандитські справи, досвід лікування «корони» та інше важливе за 29 березня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 28 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Через постріл на дорозі відкрили провадження. Сторони конфлікту заявили один на одного

У суботу вранці, 27 березня, на Старому Місті стріляли. За інформацією, яку поширили в мережі вінницькі активісти, стався конфлікт між водіями, і один з них вистрілив у повітря. Про це 20minut.ua розповідав у статті: Вранішня стрілянина на Старому Місті. Чи справді її влаштував підполковник МНС? Сьогодні в поліції повідомили, що за фактом конфлікту між водіями у Вінниці розпочали кримінальне провадження, вже опитали учасників і отримали нові дані.

За словами начальника Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, поліцейські встановили та опитали учасників цього конфлікту. Обидва чоловіки — вінничани віком 45 та 54 років — написали один на одного зустрічні заяви.

Відео дня

 

150 людей на ліжках реанімації. Дані про нові випадки COVID-19 по Вінниці та районах

Заступник голови ОДА Сергій Здітовецький провів щоденне ранкове засідання оперативного штабу із запобігання та протидії поширенню на COVID-19. На цьому засідання про стан справ інформувала директор Державної установи «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» Валентина Зайцева.

За її словами, впродовж минулої доби всі лабораторії області дослідили 1874 зразків на COVID-19 (в т.ч. ОЛЦ — 1222, Меділабс — 620, Центр СНІДу — 0, міський лікувально-діагностичний центр — 32). Коронавірус вперше виявили у 366 людей. 

 

«Давай 3000 доларів за поганий ремонт!» Суд ув'язнив організатора злочину без права застави

Минулого тижня слідство оголосило про підозру чотирьом зловмисникам, які вимагали у вінничанина три тисячі доларів за неякісно виконаний ремонт. Вони у січні вивезли потерпілого на автомобілі у лісосмугу, побили битою та погрожували розправою членам його сім’ї. Сьогодні, 29 березня, організатора цього злочину суд взяв під варту без права внесення застави.

За інформацією слідства, 47-річного майстра зловмисники почали бити битою по голові, та, погрожуючи ножем, вимагали віддати 3000 доларів США в якості компенсації за неякісно виконаний ремонт. У разі відмови пригрозили розправою його родині. Чоловік боявся за своє життя, тож віддав частину зазначеної суми вимагачам, після того звернувся за допомогою у поліцію. 

 

Помер професор вінницького політехнічного університету Сергій Перевозніков

Перестало битися серце у професора Вінницького національного технічного університету Сергія Перевознікова. Про це повідомили на сайті вишу сьогодні, 29 березня.

«Доктор технічних наук, професор Сергій Іванович Перевозніков працював у Вінницькому національному технічному університеті 38 років. Саме у ВНТУ Сергій Іванович навчався в аспірантурі, потому захистив у спецраді вишу кандидатську дисертацію, — читаємо повідомлення. —  Працював на посаді доцента кафедри обчислювальної техніки. У 2006 році, захистивши докторську дисертацію, став професором кафедри обчислювальної техніки».

 

У мене коронавірус і немає сімейного лікаря — що робити? Розповідаємо на власному досвіді

Незначна температура, шалена слабкість та сухий кашель — з цього розпочалася моя «коронавірусна історія». Я, журналістка 20minut.ua, перехворіла коронавірусом, не маючи сімейного лікаря у Вінниці. Розказуємо, що робити, якщо ви потрапити у таку ситуацію. Куди звертатися? Чи зроблять вам безкоштовний тест? Чи можна укласти декларацію онлайн?

Ранок 15 березня був дивний. Ми з хлопцем тільки повернулися із Тернополя, звідки я родом. Після ранкового робочого планування, я приступила до роботи, але слабкість у тілі перемагала мою мотивацію працювати. Ближче до обіду мій хлопець перестав відчувати будь-які запахи та смаки, тож ми самостійно поставили собі досить очевидний діагноз — коронавірус. Як ви вже зрозуміли, він підтвердився. І було одне велике але — у нас немає сімейного лікаря. Попри те, що я писала безліч статей на тему пандемії, — паніка з’явилася мимоволі. 

 

Читайте також:

Як минув ваш понеділок за літнім часом? Результати фейсбук-опитування 20minut.ua

«Вже можна користуватися»: у Вінниці стартував сезон велопрокату Nextbike

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up