Скорпіонам слід бути обачними, а Водоліям - довірливими. Гороскоп на 7 січня

Скорпіонам слід бути обачними, а Водоліям - довірливими. Гороскоп на 7 січня
  • Починається 13 місячний день, і зростаючий Місяць переходить в сузір'я Близнюків. Це означає сплеск творчої енергії та активності, підйом енергії і внутрішніх сил. Справи, що вимагають великої активності будуть даватися неважко.

Українська астрологиня Лілія романова радить перевірити і відкоригувати свої довгострокові плани - як раз прийшов час!

Гороскоп на 7 січня

Овен

  • Вам на очі може попастися несправедливість або груба поведінка. Не варто пускати це на самоплив, постарайтеся донести до людини, що вона не права.

Телець

Відео дня
  • Для того, щоб налагодити взаєморозуміння з близькими, доведеться потрудитися і відставити свої інтереси в сторону. Постарайтеся почути, що говорять вам навколишні.

Близнюки

  • В одну мить вам захочеться змінити ваше життя на 180 градусів. Зірки говорять, що краще не приймати сьогодні важливих рішень, багато з них можуть виявитися неправильними. Зараз ви дієте під впливом емоцій.

Рак

  • Якщо у вас є проблеми, то саме час поділитися ними з близькими. Саме у рідних ви знайдете підтримку, розуміння і вирішення будь-яких складнощів. Вони підкажуть, як діяти, і просто будуть поруч у важкий момент.

Лев

  • Цей день дуже добре підходить для спілкування та відпочинку. Зберіть велику компанію і вирушайте розважатися, сходіть в кіно. Сьогодні вам можна все.

Діва

  • Не приймайте кожне слово оточуючих за чисту монету. Багато що з того, що ви чуєте, може виявитися неправдою. Постарайтеся зрозуміти мотивацію тих, хто лукавить і будує проти вас підступи.

Терези

  • Час задуматися про романтику. Якщо у вас є друга половина, то влаштуйте їй романтичне побачення, приділіть час і свою увагу. Якщо ж ви все ще самотні, то саме сьогодні можете зустріти майбутню любов.

Скорпіон

  • Варто довіритися інтуїції. Вона підкаже вам, як діяти і кого слухати. Будьте особливо пильні по відношенню до грошей: велика ймовірність втратити велику суму.

Стрілець

  • Можливо, ви підете в міні-відпустку на травневих святах або найближчим часом поїдете у відрядження. Сьогодні потрібно спланувати подорож і розрахувати бюджет.

Козеріг

  • Останнім часом ви багато нервуєте і панікуєте. Це негативно відбивається на ваших близьких. Постарайтеся видихнути, нічого поганого не сталося, а якщо ви сконцентруєтеся, справи підуть в гору.

Водолій

  • Близька людина поводиться дуже дивно, ви підозрюєте, що вона з вами нечесна. Але зірки говорять, що ви це лише придумали. Озирніться: можливо, йому просто потрібна ваша допомога і підтримка.

Риби

  • Відносини можуть піти під укіс, ви не розумієте один одного. Вам здається, що близькі від вас відвернулися і зайняті лише своїми проблемами. Не поспішайте робити такі висновки, просто ваші емоції зараз знаходяться на піку.

А ось астролог Марина Скаді склала грошовий гороскоп на 2020 рік:

Джерело:"Вісті.ua"

Читайте також:

Так звучить «Щедрик»: 25 варіантів виконання знаменитої мелодії Леонтовича

Різдвяна кутя для хресних батьків: найкращі та традиційні рецепти 

Коли в 2020-му будемо святкувати Великдень? Календар свят на весь рік

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up