Рекламний хакатон від RIA. Як у Вінниці креативщики змагалися

Рекламний хакатон від RIA. Як у Вінниці креативщики змагалися
Засновник фірми Aversa, Мауріціо Перкуоко, виходить на сцену, щоб отримати грант у 30 000 гривень від RIA. Рекламний проект для його сирів переміг серед десяти інших
Вісім годин на проект, десять команд, п'ять хвилин на презентацію, десятибальна система оцінки і і гранд на 30 000 гривень від RIA. Це - рекламний хакатон в цифрах. Якщо коротко підсумувати його результати: усім учасникам дуже сподобалась. Це безпомилково читалося по обличчях.

Ідея хакатону, який проходив у п'ятницю 23 жовтня в анти-кафе "Антинов", проста. Потрібно за вісім годин створити прототип реальної рекламної кампанії - для товарів, які вироблять вінницькі фірми. Для участі у хакатоні RIA запросила: 

  • "Ковбаскофф"
  • Вінницьку Харчосмакову фабрику
  • ТМ "Солодкий Світ" (Гостевія)
  • Маяк ("Термія")
  • "ЛавЛуку"
  • "Авіс"
  • "Ремаса", ТМ "Сонце Поділля"
  • "Моноліт"
  • "Аверса"
  • "Даринка"

Кожна команда складалася з представника компанії, для якої власне і розробляється проект; працівників рекламного відділу, дизайнерів та журналістів RIA, а також студентів.  Фірма, рекламну компанію для якої судді визнають найкращою, за умовами хакатону отримує від RIA грант на 30 000 гривень.

Previous Next


Бути суддями RIA запросила відомих вінничан -  шоумена Олександра Теренчука, художника, фотографа і мандрівника Володимира Козюка, а також директора сайту Hotels24.ua Ігоря Довбню. Втім вони прийшли уже на офіційну частину презентації проектів. А перед цим у "Артинові" кипіла робота і пристрасті. В кожній команді зібралося багато креативних людей, тому не завжди просто було зрозуміти, яку саме з запропонованих ідей брати як основу для розробки рекламної компанії.

Відео дня

Previous Next


Стиль і атмосфера анти-кафе "Артинов" створили необхідний творчий настрій.
Більшість із десяти фірм повезли команди до себе на виробництво - щоб показати, як народжується товар, який потрібно просувати.  
В результаті отримали десять цікавих рекламних компаній, в яких використовувалася одночасно багато майданчиків - газета, інтернет-ресурси, соціальні мережі, радіо, зовнішня реклама і промо-акції. 

Previous Next


Жюрі було не просто. На статус переможця цілком тягнуло як мінімум три проекти... Врешті, грант у 30 000 гривень від RIA отримала фірма Aversa, та сама, яка виробляє сири і засновником якої є Мауріціо Перкуоко, італієць, що уже 20 років мешкає у Вінниці. Напевно про жодне вінницьке підприємство журналісти всеукраїнських ЗМІ не писали так багато як про Aversa. Дається взнаки елемент екзотики. 
Мауріціо Перкуоко на хакатоні пригощав усіх своїми сирами. Почувши, що проект для Aversa переміг, італієць дуже зрадів. Олександр Теренчук передав йому мікрофон і усі присутні почули багато приємних слів про Вінницю.
Previous Next

Усім задіяним у хакатоні сподобався такий спосіб провести вечір п'ятниці. А працівникам рекламного відділу RIA - оригінальний спосіб святкувати день рекламіста.
Будемо чекати наступного року - щоб повторити :)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Круто, молодці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up