Новий начальник поліції Присяжнюк: «Те, що про мене розміщено в інтернеті, – це чистої води бруд»

Анатолій Присяжнюк сказав, що міняти старі кадри на своїх людей не буде та прокоментував компанію, яка розгорнулася проти нього в соціальних мережах
Анатолій Присяжнюк сьогодні, 29 січня, вперше зустрівся з пресою у якості головного поліцейського Вінниці. Сказав, що міняти на своїх людей старі кадри не буде та прокоментував компанію, яка розгорнулася проти нього в соціальних мережах.

- Те, що розміщено про мене в інтернеті, це чистої води бруд, який нічим не підтверджений на сьогоднішній день, - сказав новопризначений начальник поліції. – Хто це розміщує, я знаю. З якою метою, в принципі, здогадуюсь…

Але перш, ніж відповідати на питання, Анатолій Присяжнюк дав слово заступникам. Він привів на прес-конференцію усіх замів - по криміналу, по слідству, з громадської безпеки. Ті відчиталися по цифрам – й начальник розказав, що проаналізував показники і як поміняє роботу підлеглих, аби результати покращити. 

Підполковника Присяжнюка питали, чи збирається він вирішувати проблему з транспортом на Соборній. Він довго пояснював, чому в центрі проблеми, а потім сказав – варто зняти заборонні знаки на Соборній.

Ось його відповідь: 
 

Відео дня

 

Прокоментував Анатолій Присяжнюк і ДТП, яке було на центральній вулиці міста вночі 24 січня. За його словами, експертиза підтвердила, що водій "Фольксвагена" був у стані алкогольного сп’яніння. Слідство продовжується, але позиція начальника, який прийшов на цю посаду з обласної ДАІ, - таксист не завинив в аварії. 
 


 
І ось що сказав Анатолій Присяжнюк про компанію проти нього, яка почалася ще до призначення. Нагадаємо, що вінницькі активісти обурилися переміщенню заступника  начальника ДАІ на головну посаду в поліції міста через нібито його причетність до корупційних схем, а блогери - підняли родинні зв’язки колишнього ДАІівця.

Зараз, наскільки відомо редакції, планується акція протесту призначенню Анатолія Присяжнюка. Ось, що він каже, на все це:
 

 

Між іншим, новий керівник розповів, що він збільшив кількість нарядів, що патрулюють вулиці, та розраховує зменшити час реагування поліції на виклики: 
 


Питали нового начальника, чи буде він припиняти роботу валютників у Вінниці. Він сказав, що проблема «мінял» не в його компетенції.  



В його планах – збільшити кількість камер відео-спостереження в людних місяцях і на перехрестях, щоб фіксувати порушення та контролювати затори. А ще - сприяти новим патрульним поліцейським, яких готують до виходу на службу 14 лютого:
 


  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Гість

    Пророзиція зняти заборонні знаки на Соборній, щоб фури провалювалися в катакомби, а центр міста остаточно погрязнув в заторах, не трогати валютників ' ГЕНІАЛЬНО!!!!!!!!! оце-так пакраащєння!!!!!!!!
  • Анонім

    как вообще гаишника можно поставить начальником милиции города ??? не же близко даже не знаком с особенностями оперативной работы, уголовного розыска и т.д. Зато отлично знаком с законами деления - взял у подчиненных и часть отдал вышестоящим !!! Ну и заплатил хорошую сумму за должность. Аваков бизнесмен и его подчиненные тоже не бескорысно сидят на должностях.... И еще говорят - у нас коррупции нету...
  • Анонім

    А часы то на руке золотые, пусть расскажет сколько стоят, или кто подарил.. ну естественно дядя который в розыске..



    В Гайсин его простым инспектором, не на приусе а на жигулях..

    Гість reply Анонім

    Ви думаєте в Гайсині вони не хапають? Все-таки промислове місто біля траси і станції,  як-не-як

    В Плисків якийсь його б відправити!

    Анонім reply Анонім

    скажет что все нажитое имущество благодаря жене- бизнесменше, как все взяточники в таких случаях говорят...
  • Слезак Александр

    Не розумію що помінялось? Колишнього заступника ДАІ поставили начальником нової поліції!(

    Анонім reply Слезак Александр

    одна хороша людина померла, його місце продали взяяточнику гаісту...

    Гість reply Анонім

    Вони обоє рябоє
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:01 Справа на мільйон. Заступник мера Гнівані знову попався на розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up