На Вінниччині знову перекрили дорогу. Цього разу люди не задоволені діями поліції

На Вінниччині знову перекрили дорогу. Цього разу люди не задоволені діями поліції

У Вапнярці місцеві жителі частково перекрили дорогу Крижопіль-Вапнярка-Піщанка та перекрили рух потягів на станції Вапнярка. Таким чином вони висловлюють невдоволення ходом розслідування ДТП, в якій загинуло двоє людей.

 

Перекривати дороги вони почали, 26 червня близько 1 години ночі.

Уся справа в розслідуванні ДТП де загинув сільський голова та його дівчина.

Автопригода сталася за інформацією правоохоронців 23 червня у Вапнярці Томашпільського району. Там 25-річний водій «ВАЗ-2109», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв зіткнення з мопедом. Внаслідок аварії 19-річна пасажирка мопеду загинула на місці події, водій мопеду згодом помер в лікарні.

Відео дня

Подробиці про них ви можите також дізнатися у матеріалі - Закоханих хлопця і дівчину на смерть збили переслідувачі на автомобілі.

Сьогодні під даним матеріалом з'явився наступний коментар від аноніма: "Уже ЗАМ'ЯЛИ. Кажуть, винні - бо їхали без захисних шлемів. Так, що студенти просіть директора хай підключає знайомих щоб трусили ментів, бо тільки тоді вони ворушаться коли їх беруть на гачок. Вічна пам'ять Руслані й Віктору Співчуття рідним близьким друзям".

Уже в обідню пору стало відомо, що жителі села почали перекривати дорогу. Вони вимагають, щоб розслідування даного ДТП проводили поліцейські з області та не визнають попередніх рішень.

Їх почули. Менше чим через годину після початку перекриття працівники поліції повідомили людям, що 25-річного підозрюваного у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі керівництво ГУ Нацполіції призначило службове розслідування щодо законності прийнятих слідчим процесуальних рішень щодо підозрюваного у даній смертельній автопригоді. Слідчого відсторонено від розслідування кримінального провадження.

Рух потягів та транспорту уже відновлено.

 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    навіщо перекривали залізницю?

    Збереться десь на маленьких станціях пару товарняків - і все. Треба добу розрулювати цей трафік. Електрички ще навіть сьогодні зранку спізнювалися.

    Це пов'язано з тим, що поїзди повинні розминатися на одноколіїних ділянок, здійснювати обгін. У той час, коли через станцію немає за розкладом поїздів, там роблять маневри.

    Якщо скажімо, Вапнярська електричка спізнилася, то вона так і привезе спізнення у Жмеринку.

    В Жмеринці її вимушена буде чекати козятинська і гречанська електричка, щоб пересіли люди. Відповідно, гречанська електричка запізниться в Гречани і там її буде чекати тернопільська. Цей "хвіст" може тягнутися довго і вибити з графіка десятки потягів протягом доби. Але чи це цікавить "перекривачів".

    Чи цікаво їм, що хтось їхав на роботу?

    З таким самим успіхом можна вимагати, щоб чергова по станції Вапнярка або квиткові касири ловили порушників))))

    Голованчук Людка reply Анонім

    Внимательно прочитайте причины,о которых колию перекрыли....или у вас совсем нет понятия о том,что произошло.....если надо будет,еще раз перекроют....если эта гни*а,не будет наказана.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up