Закоханих хлопця і дівчину на смерть збили переслідувачі на автомобілі

Закоханих хлопця і дівчину на смерть збили переслідувачі на автомобілі

У ці хвили суботи 25 червня у Томашпільському районі проводжають в останню путь двох закоханих – 19-річну Руслану Подолян і 28-річного  Віктора Накорнєєва. Восени у них мало бути весілля. Пара загинула під колесами автомобіля.

Віктор Накорнєєв працював сільським головою у селі Колоденка. Його вперше обрали на цю посаду. Руслана  Подолян навчалася у Вінницькому технологічно-промисловому коледжі ВНАУ.

-У четвер, 23 червня, Руслана захистила практику і поїхала додому на канікули, - розповів журналісту «20 хвилин» директор коледжу Руслан Будяк. – Того ж дня увечері мені повідомили страшну новину – дівчина загинула під колесами автомобіля. Подробиці того, що сталося, поки що міліція не повідомила. З розповідей студентів знаю, що студентку підвозив додому її хлопець сільський голова, з яким мала одружуватися. Їхали на мотоциклі. Ззаду на них скоїв наїзд водій автомобіля.

Свою версію того, що сталося, журналісту розповіли студенти, друзі загиблої Руслани. За їхніми словами, Руслана взяла квиток на електричку з Вінниці до Вапнярки. До відправлення електрички залишалося багато часу. Про це вона повідомила по телефону Віктору, своєму хлопцеві. Той сказав, що приїде забере її мотоциклом. На під’їзді до села вони зупинилися в кафе випити кави. Там же сиділа п’яна компанія молодиків. Вони стали чіплятися до Лариси й Віктора. Щоб уникнути конфлікту, Віктор з Русланою вийшли з кафе, сіли на мотоцикл і поїхали. Ті вибігли слідом. Вони були на автомобілі. Почали переслідувати пару. При в’їзді в село вдарили ззаду.

Відео дня

Далі прозвучала жахлива фраза:

-У дівчини мізки одразу по асфальту, а хлопець помер в реанімації. Таким сильним виявився удар.

На похорон до Руслани її однокурсниці приїхали автобусом, який винайняв коледж, разом з директором Русланом Будяком, викладачем Світланою Лутковською та куратором групи Лілією Крижак.

-Руслана була дуже старанна студентка, - розповіла по телефону після траурного мітингу Світлана Лутковська. – Гарно навчалася, з дитинства знала ціну праці. Вона росла тільки з мамою. Дівчина була не обділена талантами, гарно співала, брала участь в художній самодіяльності, дуже комунікабельна. Ми шоковані тим, що сталося. Діти плачуть і я разом з ними. Це страшно – йти з життя у 19 років.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним, друзям, близьким Руслани й Віктора у зв’язку з непоправною втратою. Нехай земля буде пухом для цієї прекрасної пари, якій, на жаль, не судилося бути разом у житті.  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (58)
  • Анонім

    Є ще така категорія як самосуд. Уповайте на закони... В цій державі закони вас вже не захищають,а ви на них ще посилаєтесь.В Біблії чітко записано "око за око і зуб за зуб". Тим паче,що біда скоєна на дурну голову,а не з помилки.тільки самосуд.

  • Анонім

    Не та статья - ваших земляков убили. Требуйте радикально  правильную статью.
  • Анонім

    ++++ нардеп Лозинський також влаштовував сафарі на авто! Яке ж це ДТП? Це справжнє полювання на людину з метою вбивства.
  • Анонім

    ДТП це нещасний випадок на дорозі. А тут навмисне вбивство з хуліганських мотивів . Ст. 115 ч.2 п.7. Від 10 до 15 років, або довічне. Тут цілий "букет" статей ККУ. Вапнярчани, вимагайте зміну статті! ЦЕ ПРИНЦИПОВО!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up